lørdag 30. august 2008

Superlørdag!

Hatt en veldig bra lørdag i dag, kosa meg skikkelig! Og egentlig har det ikke skjedd noe spesielt som skulle tilsi at den skulle bli så super, men er vel bare summen som har gjort det:

06:00 - jenta våkner, og får ikke sove mer... Finner etterhvert frem boka og bare sløver litt
07:15 - på tide å stå opp, lage frokost (koke egg og finne frem grove brødskiver). Frem med treningstøy, og pakke sekken med dusjeting og rene klær.
08:50 - jenta traver avsted, med sekk på ryggen og musikk på øret. Har en tur på ca 7 km foran seg, i strålende sol og passe temperatur.
10:00 - fremme på Spicheren, litt sliten og svett, men fornøyd. Tøyer litt i full fart, drikker masse vann og spiser en banan før det er igang med trening sammen med Ann Margrete fra jobb. 30 minutter på ellipsemaskin og ca en time med styrketrening. Da var jenta sliten gitt! (pulsklokka rapporterte ca 3 timers treningsøkt og 3000 kcal forbrent :)...)En lang og god dusj, før vi reiser inn til byen og finner veien til Fiskebrygga. En herlig lunsj i solveggen på Pieder Ro (urtemarinert laks, sauterte grønnsaker, hvitvinsaus og båtpoteter - DEILIG!), og en softis fra Mamma Mia til dessert. Satte oss på bryggekanten med isen og bare kikket på livet, og ble sittende der gitt. Utrolig koselig! Masse folk i byen, masse båter og skikkelig sommerstemning. Gikk en tur langs strandpromenaden før vi dro hjem, kikket på alt livet rundt Otera Open (verdensserien i sandvolleyball), og bare vimset. Ann Margrete kjørte meg hjem, og da var klokka blitt 17:00! Timene har flydd gitt! Nå har jeg fått spist litt middag, og inntatt sofaen, sliten og trøtt, men fornøyd. Frisk farge i ansiktet (ok, så har jeg blitt bittelitt solbrent da...) og klar for en tidlig kveld. Må si jeg likte denne dagen altså!

Vurderer morgendagen litt angående trening, men får vel avvente og se hvordan kroppen har det i morra før jeg tar en avgjørelse. Har veldig lyst til å trene litt på morrakvisten, men litt redd for å slite ut skrotten. Eller gå lei... Men er jo så moro å nyte treningsgleden når den er her! Så aner meg at sannsynligheten for at det blir en tur til Spicheren i morra er ganske stor. Hihi! Men da blir nok bilen brukt som transportmiddel...

Nyt kvelden folkens!

tirsdag 26. august 2008

Litt vaktmester

Først et par bilder av rosebuketten jeg fikk av mams i helga, synes den er helt nydelig! Ellers har jeg endelig fått byttet toalettsetet i dag, det var sannelig på tide! Burde egentlig byttet hele toalettet (gammelt, og ikke veldig pent), men da snakker vi plutselig mer penger og mer jobb... Siden setet var det som "plaget" meg mest (oppskrapet, halvveis brukket og håpløst å få rent), fant jeg ut at jeg jo kunne begynne der. Var innom Bademiljø etter treninga i dag, og spurte pent om de hadde et sete som kunne passe min snart 30 år gamle do. Og det hadde de :) Fikk greit av det gamle (bare festet med noen plastklips), og fikk sannelig montert det nye også, i løpet av få minutter. Ble bra :) Setet er veldig hvitt i forhold til toalettet ellers da, men shit heller! Det er nytt, rent og HELT!

Ellers har jeg fått ordnet billetter til Ylvis III i dag! 15. november skal Ann Mari, Daniella, Linn-Therese og jeg trimme lattermusklene i Arendal Kulturhus og bare kose oss. Gleder meg masse! Moro å få med seg noe når det skjer, og Ylvis er jo helt geniale!

Nei, sofaen kaller her, får sløve litt før jeg stuper under dyna med boka. Leser for øyeblikket Robert Ludlum - Sammensvergelsen. Synes den var litt tung å komme igang med, men etterhvert har den tatt seg skikkelig opp. Skal nok komme meg greit gjennom! Neste bok ut er Lars Saabye Christensen - Bisettelsen (fortsettelsen av Beatles og Bly). Lenge siden jeg leste Beatles, og kan sannelig ikke huske om jeg har lest Bly, men vi får se :) Koser meg masse med bøker i alle fall (går litt ut over diverse hobbyprosjekter innimellom, men variasjon er jo bra!).

Tata!

mandag 25. august 2008

Bra treningsdriv på gang

Endelig skikkelig i gang med treningen igjen, og gjett om det er deilig! Forrige uke fikk jeg fem økter på Spicheren, stort sett tredemølle/ellipse samt styrkeapparater. Onsdagen tok jeg treningsfri, og fikk handlet litt og puslet litt i heimen. Var blant annet innom Super G i Sørlandsparken og fikk handlet meg et par t-skjorter til treningen. Har funnet ut at gamle bomullst-skjorter ikke er det helt store, så nå fikk jeg endelig kjøpt meg et par i et mer teknisk treningsstoff. Og må si jeg er veldig fornøyd så langt :)

I helga fikk jeg besøk av mams og paps fra lørdag til søndag, var veldig koselig! Fikk sett masse OL, vimsa litt på Sørlandssenteret, og var ute og spiste på kvelden. Jenta kosa seg ja :) Fikk også 20 NYDELIGE roser av mams, i en flott orange/lakserød farge. Skal se om jeg ikke kan få tatt bilde av herligheten, og lagt ut etterhvert. Søndagen ble stille og rolig, og gjestene dro utpå ettermiddagen. Fikk gjort litt i heimen, og blant annet ryddet i klesskapet. Det trengtes! Fire fulle bæreposer forsvant ut av skapet, og vips var det ikke så mye klær som man skulle tro. Og det gir jo uvante muligheter :) Hihi!

Har forresten kjøpt meg "torturinstrument" også :) Gikk til anskaffelse av en epilator fra Braun (for de uinvidde, en epilator er en hårfjerningsmaskin som napper hårene, og består av ca 40 pinsetter), og er utrolig fornøyd! Hvorfor har jeg ikke kjøpt noe sånt tidligere? Leggene var først ut, og resultatet ble veldig bra :) Etter et par dager hadde jeg mannet (eller "kvinnet") meg opp til å ta armhulene. Ikke så vondt som fryktet, og resultatet er helt suverent. Dette liker vi :) Bikinilinja er en helt annen diskusjon, er ikke SÅ tøff riktig ennå...(er jo lenge til sommeren?)

Orkideblomstringen er litt på hell her nå, men hjalp med en liten nyanskaffelse til 79 kroner på OBS... Hihi! Og håper jo det snart dukker opp nye skudd på de som allerede er avblomstret :) Steller så godt jeg kan med de i alle fall, og ser allerede nye blader og luftrøtter på vei. Så får jeg bare smøre meg med tålmodighet så lenge.

Veldig koselig med kommentarene som ramler inn i bloggen!
Er plutselig tilbake :)

søndag 17. august 2008

Møe jobbing...

Ferien er over, og om mandag begynte hverdagen igjen... Har vært en skikkelig hard uke, med masse overtid og mye styr. Men i går kveld (rundt 2130) kunne jeg endelig si meg ferdig med galskapen for denne gang. Deilig! Har med andre ord ikke blitt gjort så mye i heimen i uka som var, ei heller blitt stort med trening. Dette skal det bli en endring på i dag! Vaskemaskinen er allerede i gang, og treningstøyet er pakket. Venter i grunn bare på at Spicheren skal åpne :) Men helt greit å bruke ventetida til å se håndballkamp med Norge i OL...

Ferien var veldig bra, kosa meg masse og var veldig heldig med været. Siste uken kom det endel regn, og sommeren var liksom plutselig på hell, men var greit nok det også. Fikk halsbetennelse, så var nesten like greit at det ikke var 27 grader og klarblå himmel. Men alt i alt en suveren ferie :) Et par bilder fra båtrace-helga i Arendal:

Og et par bilder fra dagene på hytta (sommerfuglen ble det tatt masse bilder av, måtte jo teste litt!):
Endel testing av Nikon-kameraet kan du si :)
Næh, får komme igang med litt huslige sysler her, er jo bare 40 minutter til Spicheren åpner! Hihi!

Ha en strålende søndag!
Og blir fremdeles veldig glad for kommentarer i bloggen!

fredag 1. august 2008

Ohhhh fantastiske ferie!

Snakk om deilig ferie! Har hatt fantastisk vær så langt, snaue 30 grader i skyggen og strålende sol. Deilig! Første uken bestod av båtrace i Arendal, så en tur på hytta i Fredrikstad. Fikk et par Sverige-turer, og en vims innom Ikea :) Og jenta shoppa INGENTING på Ikea! Rent imponert jeg altså... Denne uka har jeg bare sløvet hjemme hos mams og paps, kosa meg på verandaen og truffet gode venner. Ute og spiste med Ann Mari på tirsdagen, og besøk av Linda fra onsdag til torsdag. Fikk oss en super tur til Merdø på torsdagen, bare sløvet i sola og kikket på folk. Fikk faktisk badet 4 ganger i sjøen også, det er en solid rekord for de siste årene :) Onsdagen ble det kveldsbad i Trevann, så fem dukkerter på under et døgn synes jeg er bra! I alle fall til denne jenta å være... Ser ut til at det skal komme regnvær fra i morgen av, så da blir det nok slutt på de fantastiske soldagene for denne gang. Men skal absolutt ikke klage, har hatt nesten 14 dager med superdupervær, og nikosa meg! Bare så synd ferien har gått så altfor fort, og er bare ei uke igjen...

Blir tur til Melsomvik til uka, gleder meg masse :) Endelig få besøkt Helene, Christian og Andreas, skal nok bli stas tenker jeg! Ellers håper jeg å treffe litt flere venner før jeg setter kursen tilbake til Kristiansand neste helg. Vips er hverdagen her igjen. Altfor kort ferie spør du meg, men skal samtidig bli litt godt med hverdager igjen også. Komme i rute med treninga igjen (har tatt litt mye ferie gitt, ikke mye fysiske utskeielser på denne skrotten! Men deilig det også da...). Men fra og med 11. august er det full fart igjen! En lang høst frem mot jul, og da er det bare å hive seg over treningen :) Blir nok bra!

Er bare innom for en kort oppdatering, kommer nok mer tilbake når hverdagen er på plass igjen.

Ha en fortsatt strålende sommer folkens! :)