onsdag 17. desember 2008

En uke igjen...

Jobbhelgen er unnagjort, og det er en uke igjen til julaften. Dagene går jo altfor fort!

Gikk greit på jobb i helga, men merker at jeg er ganske sliten etter en hektisk periode nå. Legger meg tidlig, men sover urolig, drømmer masse og våkner like sliten... Jaja, er snart ferie da! Og før den tid er det jo en helg også! Deilig!

Ferdig med julegavene, og ellers sånn passe i rute tror jeg (skal jo ikke gjøre så mye, skal jeg? Lage jul i heimen med paps, men det er jo ikke før neste uke :) ). Så nå blir det hardkjøring på Spicheren de siste dagene tenker jeg. Trent hver dag denne uka, og er klar for en totimers intervalløkt i morra. Og så bør det vel bli trening fredag, lørdag, søndag og mandag også, før det blir juleferie. Så dere er herved advart, jeg kommer til å ha kraftige abstinenser i jula! *ler*

Lurer forresten på om vaskemaskinen må en tur til psykolog... Den har helt klare problemer med sengetøy/håndklær... Og det er slitsomt!
Forrige gang: Trine legger i laken, dynetrekk, to putetrekk, en haug håndklær, og litt hvitt undertøy... Maskinen vasker og koser seg, og sentrifugerer ferdig. Trine åpner døra... Maskinen har klart å vrenge dynetrekket, og dytte ALT det andre inn i dynetrekket. Absolutt alt! Og den bylten får man jo ikke ut av maskinen i en håndvending... Ergo må jeg kave rundt med maskinen, finne enden på dynetrekket, og plukke ut en og en ting. Festlig!
I dag: Ny runde med sengetøy/håndklær... Samme innhold som sist omtrent. Trine åpner døra... ALT ligger kveilet i en stor bylt, denne gangen inni stretchlakenet. Ny prosess med å finne en "åpning" og lirke ut ymse ting og tang. Henger opp vasken, og er riktig så fornøyd. Helt til jeg ser at jeg kun har 1 av 4 sokker... En solid leterunde senere, så dukker de 3 siste opp, en i et putetrekk (godt gjemt), og to i dynetrekket. Jeg er fasinert! Hva galt har jeg gjort den maskinen? Kan den ikke være så snill og la være og hjelpe meg med "sorteringen"? *ler*

Ellers? Næh, ikke allverdens å skrive hjem om gitt.

MEN... Brodern har bursdag i morra! Og siden jeg sikkert ikke får skrevet på bloggen da, så benytter jeg sjansen her og nå (slapp av, det kommer nok en sms og/eller en telefon også, kjære bror!): GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN!!! En stor bursdagsklem er på vei :)

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Nå gleder vi oss til å få besøk fra krsand!!
Pappaene dine gleder seg spesielt mye,så han kanskje kan få litt hjelp og avlastning....
Stooor klem fra nissemammaen

Cathrine sa...

Heihei! Vil bare ønske god jul til deg og dine! :) GOD JUL!