Rundstykker (ca 7-10 stykker i middels store muffinsformer - avhengig av hvor høye du ønsker):
2 egg
2 eggehviter
en klype salt
1 dl Creme Fraiche
70 g Mandelmel
30 g Kruskakli
1 ts bakepulver
1 ts Fiberhusk
3 ss Sukrin
Fulgte fremgangsmåten i oppskriften jeg har linket til: Stivpisket eggehvitene med litt salt, satte til side. Blandet eggene med CF og alt det tørre. Vendte inn eggehvitene til slutt. Stekte ved ca 180-200 grader i drøyt 20 minutter.
Evaluering:
Slett ikke dumme disse her! Kruskaklien gjør at de føles relativt grove, men helt greit. Tror jeg skal ta litt mindre sukrin i neste gang, slik at de blir litt mindre søte. Eventuelt bytte ut kruskaklien med mandelmel eller Bakepro/Hi-maze, evt Bakemix fra Ketolyse. Da tror jeg de vil bli "finere" og da vil det kanskje ligne mer boller? Ulempen med å steke herligheta i muffinsformer kom for en dag da jeg skulle ta de ut av formene. Bakepapir er nok en nøkkelfaktor ved bruk av brødform! Men fikk de ut på et vis :) Må nok utforskes videre dette her!
Ellers vasket tøy, ryddet litt, og slappet av i dag. Mulig Kristin tar en tur i kveld, ellers ingen store planer. Håper på litt finere vær i morra, da satser jeg på masse ute-tid!!
Det er rett og slett bare ubeskrivelig deilig med langhelg!!!
Ellers vasket tøy, ryddet litt, og slappet av i dag. Mulig Kristin tar en tur i kveld, ellers ingen store planer. Håper på litt finere vær i morra, da satser jeg på masse ute-tid!!
Det er rett og slett bare ubeskrivelig deilig med langhelg!!!
1 kommentar:
Du er jammen flink til å prøve nye oppskrifter!! Dette så spennende ut!
Legg inn en kommentar