onsdag 16. juli 2008

The final countdown!

2 arbeidsdager igjen, så er det ferie :) Deilig! Skikkelig nedtelling her nå, og har startet litt forberedelser til ferien. I dag er klesvask som står på "tapeten", og i morra blir det nok pakking.

Og så er det jo trening da :) Har en plan om å klare trening i morgen og fredag også, før kursen settes mot Arendal. Da blir det 15 treninger i løpet av i 18 dager i juli! Må si meg veldig fornøyd med det altså! De siste par dagene har jeg fått selskap av en kollega også, Ann Margrete, og vi har virkelig klart å pushe hverandre litt ekstra. Moro! Håper vi klarer å ta opp igjen tråden etter ferien! Jeg er i alle fall superklar for å sveive igang skrotten igjen etter tre småsløve uker... Skal pakke treningstøy til ferien også, prøve å komme meg ut på en gåtur eller tre i det minste!

Er forresten veldig moro med kommentarer, og skikkelig gøy at Cathrine fant veien inn på bloggen min også :) Er nok langt fra noen orkideekspert, men synes det er veldig gøy med disse orkideene, og ekstra gøy når det ser ut til at de trives! Og hadde jo vært moro hvis noen av mine erfaringer kunne hjelpe for andre også! En er avblomstret her nå, mens de fire øvrige står i full blomst. Får satse på at de klarer seg fint i ferien (Jorunn har sagt ja til å være "vaktmester" her i sommer, så plantene er nok i de beste hender!).

Var en tur hjemme hos mams og paps i går etter jobb, siden Christian, Helene og Andreas er på Sørlandet en tur. Skikkelig koselig å se alle sammen igjen! Utrolig at Andreas snart fyller ett år, det har gått skrekkelig fort! Gutten har jo blitt så stor...

Nei, får fortsette med ferieforberedelsene her!
*sender avsted en purring til han som styrer været, er på tide å komme med stabilt finvær nå!*

Kan nok bli litt dårlig med blogging i ferien, men jeg er plutselig tilbake :)

Ha en fantastisk sommer så lenge!

1 kommentar:

Cathrine sa...

Da er "operasjon orkidévanning" i gang :) Takk for tipset! Håper jeg slipper å vente to år på neste blomst slik jeg måtte sist...