søndag 23. november 2008

Litt Duracell...

Skrev et lite innlegg på Trent og Fortjent tidligere, og fant ut at jeg fikk hive det inn i min egen blogg også. En liten oppsummering er på sin plass etter jentas beste treningsuke noensinne! Er stolt, må innrømme det....

Mandag: 30 min tredemølle + 30 min spinning
Tirsdag: 80 min spinning
Onsdag: 60 min spinning
Torsdag: 3 timer (60 min styrke + 30 min "ventetrening" + 90 min intervallspinning)
Fredag: 50 min ellipse
Lørdag: 60 min tredemølle
Søndag: 60 min spinning + 60 min styrke

Totalt nesten 11 timer trening, og pulsklokka noterer seg 10651 kcal forbrent. Knallfornøyd!
Garanterer at det ikke blir like hard uke til uka... *ler*

Ellers har helga gått litt i ett gitt. Fredagen ble det sofakveld, etter trening og litt handling. Lørdagen var det tidlig opp, på trening, så hjem og spise litt før det bar rett på jobb. Heldigvis fungerte alt som det skulle etter at jeg hadde gjort mitt på jobb, så ble ikke så allverdens sent. Dro rett til byen etterpå, og møtte et vennepar fra Arendal på kafe. Kjempekoselig! Så var det hjem en tur igjen, vaske en maskin med tøy, og så ta turen til Daniella og Gunnar. Kjempekoselig! Fikk et lite innfall på vei hjem, og kjørte innom YX og vasket bilen. Ikke dumt skal jeg si deg, var ingen kø ved vaskemaskinen rundt midnatt! *ler* Godt for alt som er gjort! I dag hadde jeg avtalt trening med ei fra jobb, så det var bare å komme seg opp av senga. Først en time helgemix spinning, før vi gikk inn i helsestudioet og fikk tatt litt styrke. Deilig! Kjørte innom Plantasjen på vei hjem, og fikk kjøpt en Amaryllis og en Novemberkaktus. Er jo snart jul! Er nok en stund til Amaryllisen blomstrer (men har to flotte grener som er på vei), men Novemberkaktusen er veldig søt der den står. I tillegg blomstrer to orkideer, og jeg har tre andre som kommer med nye stilker. Utrolig moro! Skal se om jeg ikke kan få tatt litt bilder en dag, er visst ikke så flink til det gitt...

Søndagen har ellers gått med til utvendig vinduspuss, støvsuging, rydding, blomstervanning, klesvask, legg-epilering (var på tide, rene pusekatten nå...), og litt generell pusling i heimen. Godt for alt som er gjort! Nå blir det nok en ganske sløv kveld på sofaen, og en tidlig kveld i bingen.

Til uka venter endel jobbing, trening, frisørtime (gleder meg noe helt enormt, føler meg som et forferdelig takras!), PartyLite-party hos Linda etc. Og vips kommer helga igjen... Hva skjer'a? Går så sinnsykt fort! Vi skriver 1. søndag i advent om ei uke!!!

Håper dere kosa dere masse i går, Helene!

1 kommentar:

Kjersti sa...

jeg bøyer meg i støvet! (eller: jeg bøyde meg i støvet - nå har faren din gjort rent). Ingen problemer med å bøye meg, men det er vel det jeg klarer på egen hånd..
Siden ikke kiropraktoren kunne hjelpe meg håper jeg på bedre resultat hos fysioterapeuten. Trodde aldri jeg skulle misunne deg treningen, men det gjør jeg altså! Og jeg som var kommet så godt igang på eddiken!!!
Stå på og ta i et tak for meg også, på elipsemaskinen!!
Stooor klem