lørdag 16. januar 2010

Et snev av husmorgener :)

Dagen i dag har stått i et huslig tegn. Var på tide med en skikkelig runde med vaskekluten, støvsugeren, moppen og en ryddig hånd, så da var det bare å sette i gang. Nærmer meg ferdig nå, og er superfornøyd med alt som er gjort!
- vaskefilla har tatt ei runde i hele leiligheten
- spisebordet har fått en omgang med olje
- ryddet
- støvsuget alle gulv og endevendt sofaen for å komme skikkelig til med støvsugeren
- fått ut masse søppel
- vasket klær
- vasket gulv (skal gjøres når dette innlegget er postet, måtte hvile ryggen litt)
- vinterpelsen er fjernet med epilatoren
- til slutt gjenstår litt blomstervanning og en runde i dusjen, så skal jenta være i mål. Herlig!

Ingen trening i dag med andre ord, men får satse på en økt i morgen. Må nok en tur på ellipsemaskinen da, for å få ryggen tilbake i vater. Prolaps og støvsuging/mopping er ingen god kombinasjon... Men det går seg gjerne til etter en natts søvn, heldigvis.

6 kommentarer:

Kjersti sa...

Jeg vet hvem du har arvet husmorgenene fra!!!!!
Har alltid hatt støv på hjernen, og elsker å vaske, tørke støv, støvsuge og vaske tøy!!!! For ikke å snakke om stryking!!!! Denne gangen gikk det ikke fullt en uke fra strykebordet kom fram til strykejernet ble kobla til kontakten!!!!
Dette var nok ikke helt sant.... Synes du er flink jeg! Har strøket i flere timer idag og fikk tatt et godt tak i huset forrige helg - men støv på hjernen og elsker vasking osv???? Nope - sorry!!!!!

Kjersti sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
trine sa...

*ler*
Tror antallet utropstegn avslørte deg ganske tidlig gitt :) Ikke allverdens med støv på hjernen her heller, men er jo skrekkelig godt når det er gjort da! Haugevis med god samvittighet, og en sliten skrott i sofakroken. Deilig!

trine sa...

Ellipsemaskinen er helt genial ja. Selv om ryggen er ganske stiv og vond, så klarer jeg noen minutter på den. Får varmet opp og mykgjort ryggen skikkelig, og den er stort sett mye bedre etterpå. Supert at det fungerer så bra på hevelsene dine også! Rene vidunderappratet :)

Sammen med spinninga blir det bra variasjon i kondisjonstreningen tror jeg :)

Kjersti sa...

Var det så lett å avsløre meg altså? Og jeg som trodde jeg var så sannferdig!

Cathrine sa...

God bedring med ryggen Trine! :)