tirsdag 28. februar 2012

Lykke

Vi skriver fremdeles februar, men fy søren for en dag det har vært! I ettermiddag viste gradestokken 16 grader i skyggen, og det er jo helt UMULIG å trene spinning innendørs i sånt vær! Måtte rett og slett avlyse bookingen min på spinninga, og heller trekke utendørs. Så Anne-Karin og jeg møttes ved Jegersberg etter jobb og ruslet i godt over to timer. Utrolig deilig! Tynn fleecejakke med topp under, i februar! Blir rent yr av lykke jeg altså! NYDELIG!

Dessverre lå kameraet hjemme i ettermiddag, og mobilen var nesten tom for strøm, så det ble dårlig med bilder. Men kan rapportere om ganske bra forhold (endel ispartier i lysløypa, men veldig fint på skogsstiene (litt vått innimellom, men slett ikke verst), og balsam for sjelen rett og slett. Jenta koste seg! Tror sannelig suksessen må gjentas i morra før jeg skal til Linda på middag :)

Nyt plussgradene og finværet!
Liker nemlig ikke helt det langtidsvarselet... Ting kan endre seg i løpet av helga.

1 kommentar:

Marianne sa...

Herlig! Var i oslo sist helg, og fikk god vårfølelse da også. Her i nord er våren langt unna - vi har akkurat fått noenlunde de snømengdene vi har ønsket oss siden desember, og er klar for mange skiturer fremover nå :)