onsdag 18. desember 2013

Christmas with Nordic Tenors

Årets tredje (og siste) julekonsert fant sted i Arendal mandag kveld, Christmas With Nordic Tenors. Det blir rett og slett knallgod stemning med tre gode stemmer, en god dose humor og dyktige musikere (The Neuman Strings). Vi ble med verden rundt, hvor julesangen fra Hawaii var et høydepunkt (dresskledde tenorer i "hula-hula"-dans er absolutt ikke feil), og på et eller annet vis dukket også "The Fox" opp innimellom alt annet. Herlig!

Perfekte plasser på 3. rad i orkesteret, flotte kulisser og litt allsang. Godt fornøyd! "O Helga Natt" får frem ståpelsen som seg hør og bør, og kavalkaden med Disney-sanger er et stort høydepunkt (ingen problemer med å se for meg både Askepott, Pinocchio, Peter Pan og Snehvit). Men hvor ble det av "Deilig er Jorden"? Synes liksom den hører med, gjerne som allsang avslutningsvis... Bittelitt skuffet over at denne manglet, men det er vel det eneste lille minuset jeg kan dra frem.

Kort oppsummert: Anbefales!
Er kanskje litt sent i år, men du kan jo ha det i bakhodet neste år?
Litt julestemning får du garantert (selv med 9 plussgrader, stiv kuling og regn utenfor).

Ellers?
Bilen har ny verkstedtime i morgen (tre uker siden jeg fikk den tilbake fra et halvannen ukes langt verkstedbesøk - herlig...) og jeg er langt over gjennomsnittet klar for helg kjenner jeg. Utrolig trøtt rett og slett. Men to dager gjenstår! En bytur for å se 3D-lysshow, høre Tore Ljøkjel spille fra Domkirkespiret og se litt i butikker hører med i innspurten, ellers bare slappe av. Julegavene er i hus, pynting er gjort og baking skjer ikke. Klart for jul med andre ord! Men, adventskalenderen min mente visst det var julaften i går? Tom... *kremt*

2 kommentarer:

HildeSol sa...

Vi savnet også "Deilig er jorden" - de to foregående årene har de - som seg hør og bør - hatt den som avsluttende allsang. Forøvrig var det lite å klage på, det var en fin aften :D (I følge oss, da. Noen som satt rett ved meg sukket stadig tungt, særlig ved de mest hysteriske numrene. Og noen hysjet da jeg lo...)

Maren sa...

Ser ut som en flott musikkopplevelse :) God jul!