onsdag 7. mai 2014

Nye reisedrømmer

Våren er her, det begynner å bli varmere i været og frukttrærne blomstrer.

Er det ikke på høy tid å se hvilke drømmer som dukker opp rundt neste langtur? Er jo ikke SÅ lenge til ny vinter? Altså, jeg vil IKKE ha snø og vinter (orker ikke tanken), men må da være lov å gruble litt rundt en ferietur i februar/mars uansett? Er jo viktig med planlegging, og det sies jo at de billigste billettene legges ut først...

Utfordringen er vel at det fort blir mer enn litt flyktige drømmer. Man sjekker hotels.com, sas.no, klm.com, tripadvisor.com, booking.com, Expedia.com, Google.noparadisreiser.no, ving.no, Startour.no, Apollo.no, Berg-hansen.no og øvrige sider man måtte komme over (Google har jo mange gode forslag...). Men hvor skal man begynne og hvor VIL jeg egentlig på tur? Det er jo en stor verden med masse muligheter! Etter litt samtaler med reisefølget, en del søk på nettet og litt leting blant reisedrømmene, ser det nå ut til at vi kanskje nærmer oss noe.

Ingenting er spikret ennå (okei, så har vi en heeeelt uforpliktende reservasjon liggende på flybilletter... *kremt* ), og hoteller sjekkes flittig. En prat med ei hyggelig dame hos Berg-Hansen på onsdag hjalp kan du si. Det jeg trodde kunne blitt for dyrt eller kronglete, viste seg å være såre enkelt bare man har den rette søkemotoren, og er partner med flyselskapene, og ikke bare ei reiseglad jente som søker på egenhånd. Så hva er vår mulige plan?

Kan se ut til at det går mot 4 netter i San Francisco, før turen går videre til Oahu, Hawaii 10 netter (Waikiki Beach). Fryktelig lang reise, men så eksotisk da gitt! Og San Francisco har jeg hatt lyst til å besøke lenge! En Amerikansk by som virkelig frister.

Men kanskje noen har noen gode tips å komme med? Hotell? Opplevelser? Noe vi bør styre unna? Som nevnt så er vi TIDLIG ute, og intet er booket ennå (bare reservert *host* ), men er jo halve turen å glede seg :)

4 kommentarer:

Pia sa...

Har aldri vært i Amerika, så jeg har ingen tips. Men reising uansett er jo som dop. Jeg bare MÅ ha en eller annen tur å se fram mot, eller et eller annet å drømme om. Vi skal til Portugal til sommeren.

Unknown sa...

Hei Trine!
Dette hørtes jo veldig spennende ut! Ble det noe av turen? Hadde vært kjempegøy å høre om. For en reise til USA er jo alltid noe man drømmer om som reiseentusiast.
Jeg skriver selv en del om reiser på bloggen min, www.dklivsstil.no, og det kunne vært koselig å utveksle tanker og opplevelser. Det hadde vært kult å høre fra deg - har du kanskje en side til bloggen på facebook eller noe?
Masse vennlige reise hilsener
Terese. :-)

trine sa...

Takk for koselige kommentarer! Vi driver skikkelig langtidsplanlegging her, reiser ikke før i februar. Men turen er bestilt og hotell er booket! :) 4 netter i San Francisco og 11 netter ved Waikiki Beach. Gleder meg!

Dessverre ingen FB-side til bloggen, Therese, men takk for interesse! Er veldig sporadisk oppdatering av bloggen for tiden, men kommer nok litt reiseinnlegg etter hvert. Må bare komme meg på tur igjen først..

Unknown sa...

Da får jeg følge med her. Gleder meg til flere reiseoppdateringer! :-)