fredag 10. oktober 2008

Endelig helg!

Fredag kveld, og jenta er en tur hjemme hos mams og paps. Er lenge siden gitt! Bortsett fra den turen vi hadde til Seljord, så har jeg faktisk ikke vært hjemme siden ferien. Koselig med en liten tur nå! Hektisk dag på jobb i dag, og dro rett på treninga etterpå. Greit å få tømt hodet litt til helga! Ble en drøy halvtime på ellipsemaskin før jeg fikk tatt litt styrketrening. Godt for skrotten!

Ellers har uka gått i ett. Mandagen ble det jobb og spinning, det samme gjentok seg på tirsdagen. Onsdag ble det overtidsarbeid, før jeg var på Damenes Aften hos Byggmakker. En interessant opplevelse! Hihi! 460 kvinnfolk i et byggevarehus er ikke daglig kost. Ble lang dag, og jenta var sliten da senga endelig var innen rekkevidde! Torsdagen ble det vanlig arbeidsdag, trening og scrapbookingkurs. Moro å prøve seg litt med bilder! Kjente at kreativiteten ikke var helt på topp, men fikk da laget min første LO med motiv av min skjønne nevø :) Mange hyggelige kommentarer fra de andre kursdeltakerne angående noen helskjønne blå øyne (stolt tante ja!). Hihi! Får se om det kan bli bilde av LO'en etterhvert... Ikke helt fornøyd, men det blir man vel kanskje aldri?

Ingen store planer for helga, bare slappe av og kose meg.

Ha en strålende helg!

7 kommentarer:

Geraldo Maia sa...

Hallo Trine
Bloggen din er veldig vakker. Jeg likte av det.
Hilsen fra Brasil:
Geraldo

Helene sa...

Så moro - både med scrappekurs og ikke minst Damenes Aften ;D Hva i all verden gikk det der ut på egentlig??? Interiørtips, eller?

Gleder meg til å se LO-en!! Den er helt sikkert kjempefin, så du må ikke være nervøs for å legge den ut :)

Ha en fortsatt fin helg! :)

Helene sa...

Jeg vil forresten anbefale deg å registrere deg på www.scrapbookexpress.no, på forumet der. Der kan du legge ut både kort og LO-er, og det er et supert miljø der inne! :) Kjempeartig med koselige kommentarer på det man lager, da får man litt ekstra motivasjon til å lage mer :) Og ikke minst får man inspirasjon i bøtter og spann!

Kjersti sa...

HA!!!!!! Jeg har sett LO'en!! Kjempefin!! Skulle ønske jeg hadde like stor tålmodighet som deg og Helene når det gjelder bilder og scrapping osv. Men jeg får visst holde meg til håndarbeidene mine inntil videre.
Er superimponert over treningsiveren din og ser tydelige resultater av den, så nå må du hjelpe meg å holde min interesse oppe!!! Ingen tvil om at jeg trenger det og foreløpig er det jo bare gøy (og til tider innmari vondt!!!) men nedturen vil komme og da trenger jeg mental hjelp!!!

Stor klem fra en stolt mamma!!!

trine sa...

Trening er gøy!
Trening er GØY!
Trening ER GØY!!
TRENING ER GØY!!!
(gjenta for deg selv og alle andre... Hele tida...)
Hihi :)

Skal forsøke å motivere og backe up så godt jeg kan vet du! Moro at du er i gang, er godt å bruke skrotten litt. Kjempeimponert over at du er igang! Keep up the good work :)

En LO laget så langt... Så gjenstår det å se når neste blir laget! Hihi! Må finne ut hvor jeg kan søke om flere timer til døgnet...

Cathrine sa...

Søker du om noen timer til meg også eller? Synes dagene går så fort! Straks er Anveig et halvt år, huffameg! :)

trine sa...

Søknad er herved sendt!

Startet litt forsikig, søkte om utvidelse fra 24 til 30 timer per døgn. En time man kan sove, og 5 timer man kan finne på annet gøy. Viktig å presisere at INGEN av disse timene skal benyttes til jobb/skole...

Håper vi får søknaden innvilget! Helt sykt hvor fort det går... Søndag nå, men vips er det snart helg igjen. Starter på uke 42 nå! Og 10 uker til jul... SYKT!