fredag 3. oktober 2008

God helg og god samvittighet!

Hatt ei bra treningsuke, og sitter her med en sliten skrott nå gitt. Men deilig!
Mandag - 1 time spinning
Tirsdag - 1,5 time spinning
Onsdag - ingen trening - overtidsjobbing
Torsdag - 1,5 trening i helsestudio
Fredag - 1 time spinning og 30 minutter i helsestudio

Sliten! Men veldig fornøyd. Mulig jeg prøver å overtale skrotten til en trening igjen i morra, men vi får se. Akkurat nå skal jeg bare slappe av og nyte fredagskvelden. Ikke i stand til så mye mer tror jeg (hvem er det som har glemt beina sine på sofaen min? Hihi! Jeg kjenner de ikke...).

Ellers går dagene og ukene i ett her gitt! Forrige helg hadde jeg besøk av Daniella på fredagskvelden, var kjempekoselig! Lørdagen trente jeg på morrakvisten, før jeg møtte mams og paps i Sørlandsparken på formiddagen. Ble ny treningsbukse og nye joggesko på mams, ikke dårlig! Hjem og spise litt brødmat, før vi dro til byen. Var på "The show must go on" med Åge Steen Nilsen (alias "Glam" fra WigWam). Kjempebra show! Veldig god stemning i salen, mye klapping og allsang og utrolig bra! Kosa oss skikkelig vi :) Jeg var med på å dra gjennomsnittsalderen litt ned faktisk, men det gjør jo ingenting! Spiste middag på Pieder Ro etterpå, veldig godt ja! En super kveld med andre ord! Søndagen ble supersløv, men veldig deilig det også.

I dag har jeg ingen planer, annet enn å rydde litt her og kanskje veive over med en liten støvkost. I morra blir det som sagt KANSKJE trening, før jeg skal møte mams, paps, mormor og bestefar på Sørlandssenteret. En liten vims der, før vi drar hjem hit. Blir koselig med besøk, gleder meg! Søndagen tar jeg som den kommer, men skal på kamp med Linda på ettermiddagen. Vi har et par årskort på jobb som det er loddtrekning på før hver kamp (interesserte skriver seg på liste i forkant). Fant ut at det jo hadde vært litt moro, og skrev meg på forrige uke. Trekningen var på torsdag, og som en av fem interesserte vant jeg gitt :) Så da blir det en tur på Sør Arena for å se Start - Sandnes Ulf på søndag (og et varslet "Myggen"-comeback). Blir sikkert liv!

Nei, får rydde litt her, sånn at jeg kan krype godt ned i sofaen før tv-kvelden er i gang. Måtte bare se Fragglene først (moro at de er tilbake på Barne-TV hver fredag, synes de er sjarm jeg!)...

"Kom og syng en sang. Leke gjør vi dagen lang. Vi er godt i gang. I vårt Fraggelberg!" :)

God helg!

2 kommentarer:

Helene sa...

Ha ha, vi så også på Fragglene på fredag ;D Sjarmerende! (Jeg elsker disse doserne)

Ikke tren for mye nå da, du må ikke slite ut kroppen helt!!

Ha en fin uke :) :)

trine sa...

Takk for det :)

Synes Fragglene er helt supre, koser meg med Barne-Tv jeg nå! Ingen Teletubbyer eller andre skumle/ekle/teite ting. Digger Sprocket jeg da... Hihihi!

Har treningsfri i dag (les:overtidsjobbing), gjør nok litt godt for skrotten. Men på'n igjen i morra! Jenta er i siget serru :)

Klem