tirsdag 18. november 2008

Bloggtørke

Dårlig med oppdatering her gitt...
Dagene går helt i ett, og siden forrige post har det vært omtrent slik:
6. nov - overtidsjobbing
7. - 9. nov - hjem til mams og paps, bursdagsfeiring. Kjempekos å se Melsomvikgjengen igjen!
9. nov - overtidsjobbing på kvelden
10. nov - en kjapp trening før hjem til overtidsjobbing
11. nov - overtidsjobbing
12. nov - kjapp trening før hjem med kroppen full av basiller
13. nov - stort sett tilbragt i senga og på sofaen, slått ut av basiller
14. nov - gradvis bedre utover dagen, men sløv dag.
15. nov - formen grei nok, til Arendal på Ylvis III på kvelden samt middag ute (kjempekos!)
16. nov - tilbake til Krs, rolig kveld i heimen
17. nov - trening, før hjem til overtidsjobbing
18. nov - trening, så hjem til husarbeid

Og det var nesten to uker kjapt oppsummert... Og fortsettelsen er omtrent på samme viset ser det ut til. Blir nok noe overtidsjobbing til helga, og mye tyder på at jeg må til Bergen og jobbe helga 12.-14. des. Jaja, får bare tenke penger, de kommer godt med! Spesielt det jeg jobber nå i november, for er jo halv skatt i desember (ikke på overtidstimene, men hjelper jo uansett med litt ekstra!).

Hørt noen diffuse rykter om ny spinningmaraton... Håper den kommer en lørdag/søndag det passer for meg (har mine tvil, for er ikke stort å velge i, og ukene går fort!). Vært moro med ny økt!

Kommer vel plutselig tilbake...

2 kommentarer:

Helene sa...

Hei!
KJEMPESYND at du ikke kommer til oss i helgen :( Vet at det er et par av venninnene mine som hadde gledet seg til å hilse på deg også, og jeg lever med et ørlite håp om at du klarer å omstrukturere helgen din og allikevel komme på en snarvisitt ;)

trine sa...

Hadde vært kjempekoselig og tatt turen, og hadde gledet meg til å treffe venninnene dine også! Spesielt Cathrine, som jeg følger litt i bloggen :) Men er redd vi må ha det til gode. Blir jobbing i morra, og aner ikke hvor lenge.. Akkurat sendt ut epost på huset om at systemet blir nede mens jeg jobber.

Håper dere får det kjempebra, må kose dere masse! Og håper det dukker opp et lite bilde eller tre av det flotte dere lager! Jeg skal leke med telefonsentralen, UPS og filserveren... Hehe! Prøver å ta det med humør da, tenke penger og fokusere så positivt som mulig (selv om det er kjipt).

Hilse så masse!