onsdag 5. november 2008

Mer galskap

Mener å huske at du etterlyste neste galskap, Helene? *ler*
Vel, jeg kan herved bekrefte at den har funnet sted i dag. Dog ingen 3 timers spinningmaraton, men en times makspulstest. DET kaller jeg galskap... Timen var veldig bra lagt opp, vi økte pulsen gradvis hele tiden, før det eksploderte i et forferdelig kjør på slutten. Instruktøren løp til slutt rundt mellom syklene våre, og pisket oss videre. Hvis jeg noen gang har lurt på om jeg kom til å krepere på en spinningsykkel, så var det da... Absolutt alle indre organer protesterte villt og munnen var bare et stort hull som forsøkte å få inn nok oksygen til lungene. Men WOW for en tilfredsstillelse å klare og presse pulsen et lite slag til oppover, og ikke minst gjennomføre galskapen! Ser at jeg har trent med litt feil makspulsgrunnlag frem til nå, så er det full justering av pulsklokke på gang. Men det blir nok en stund til neste test... Blodsmak i munnen og glovarme kinn over en time etter treninga! *ler* Men det verste? Var jo moro da! Hihi! Og utrolig deilig å kjenne at man klarer å presse kroppen slik, og at man klarer å gå ut av treningssenteret på egne bein etterpå. Me like!

Nå skal det sies at kroppen har blitt kjørt ganske hardt de siste dagene...
Søndag: 60 min tredemølle, 20 min styrke, 40 min spinning
Mandag: 75 min spinning, 30 min ellipse, 60 min styrke i sal
Tirsdag: 75 min spinning
Onsdag: 60 min spinning (makspulstest)

Blir nok en liten økt i morra og kanskje fredagen også, men så blir det nok treningsfri helg ja. Kanskje ikke så dumt det? Hihi! Men har nok blitt litt avhengig, må nok bare innrømme det... Denne styrketreninga i sal har satt sine spor da... Vonde lår i går (planen var å myke de opp med spinning og tøye godt, slik at de skulle bli bedre.... De ble ikke bedre...), og nesten totalt gangsperre i dag (ny plan om å myke opp med spinning, og tøye godt... Så får vi se i morra). Regner med at de er bedre i morra, er alltid verst andre dagen... Knebøy og utfall er TUNGT altså! Spesielt etter spinning og ellipse... Dessuten har magen fått noen nye muskler. Hmm... Ingen fare, de er ikke synlige, bare ømme! Hihi!

Hmm.. Ble mye treningsprat dette her gitt. Men når jeg ser på tidsbruken på Spicheren, så er det jo ikke så mange timer igjen av ettermiddagen/kvelden. Ergo ikke så skrekkelig mye annet å fortelle om... Lurer stadig på om det ligger noen basiller på lur, hender jeg er litt småruskete, men ser ikke ut til at de tør å bryte frem. Håper de forsvinner stille og umerkelig bort, helt av seg selv!

2 kommentarer:

Helene sa...

Dette var galskap ja ;D

Takk for sist forresten, det var veldig koselig med en shoppingtur! :)

Hvordan er formen din nå??? Håper du er i farta igjen.

trine sa...

Kjempekoselig med en shopping sist ja! Mams fikk en liten gave i går, tre av disse "pikene" og var superfornøyd :) Kunne jo ikke vente til jul med å gi de bort, for da var det liksom litt sent.

Formen er litt bedre, men fremdeles litt tett i toppen og snørrete. Kjipe greier altså! Men satser på trening i morra :)