søndag 7. desember 2008

Det tar på!

En supersløv søndag dette her, jenta er dønnsliten! Rolig fredagskveld, med litt trening og sløving foran tv'en etterpå. I går ble det litt shopping, et par strømstanser (sånn at jeg ikke fikk ut bilen av garasjen for eksempel, er så inderlig greit med elektronisk portåpner serru!), over 3,5 timer hos frisøren, og så ettehvert på julebord. Kjempekoselig kveld, limousin til og fra, fantastisk god mat, og hyggelige kollegaer. Kosa meg! Hjemme rundt 0240, plukket ut ca 70 spenner fra håret, og gikk rett i dusjen for å vaske ut ca 1 kg stivnet hårspray. Fant senga rett over 0330, men lå en stund før jeg sovnet. Resultatet er at jeg har sovet bort halve dagen i dag, og er ganske redusert. Forsøkte en treningsøkt i formiddag, men med blytung skrott, måtte jeg bare gi opp. Fått vasket to nye sengesett (gleder meg som en unge til å ta i bruk min nye 220 cm lange dyne!!!), og ellers bare slengt på sofaen. Blir tidlig kveld i kveld ja! Og for de som lurer... Nei, jeg er nok ikke fyllesyk! *ler* Blir ikke det av ett glass hvitvin og en cider... Er det rart jeg like gjerne kjører? Er rett og slett bare helt på felgen sånn døgnrytme- og søvnmessig... Hvorfor er ikke helga lengre?

Til uka blir det et par treningsøkter, venninnemiddag på onsdagen, jobbfri og besøk av Ann Mari hele torsdagen (inkl middag på Pieder Ro , gleder meg!), og vips er det helg igjen. Er dere klar over at det til onsdag bare er TO uker igjen til julaften? Jeg søker herved om flere koselige desemberdager! JA til lengre adventstid!

:)

3 kommentarer:

Helene sa...

Jeg skulle veldig gjerne likt å se bilder av den håroppsatsen! Finnes det? :o)

Kjersti sa...

Det lurer jeg og på, Helene! I tillegg hadde jenta kjøpt seg ny kjole - jeg fikk jo nesten sjokk da hun fortalte det! Så jeg etterlyser bilde av frøkna med oppsatt hår OG ny kjole! Kan jo være vi får se til jul? Kanskje?

trine sa...

Hehe!
Finnes nok et par bilder av både hår og kjole, men de tror jeg vi sparer til en passende anledning gitt. *ler* Fått masse skryt og komplimenter da, var veldig koselig! Lady in red :)