onsdag 3. desember 2008

Ooooo herlige adventstid!

Koser meg skikkelig om dagen! Har energi, trener masse, pynta litt til jul og koser meg med stearinlys og julesanger. Må si jeg liker denne tiden! Ny stjerne er på plass i vinduet, og en liten julekaktus blomstrer så godt den kan. I tillegg er det tre orkideer som slåss om å komme med flest nye grener! Gleder meg til de står i blomst :)

Litt testing av kamera i mørke omgivelser (er jo aldri hjemme i dagslys lenger...). Kommer nok flere bilder av et julepyntet hjem, må bare få ryddet litt først! Hihi!

Har blitt lite avslapning siste tiden da, føler jeg farer rundt på høygir... Mandag ble det en kjapp liten treningsøkt etter jobb, så rett til byen og shoppe litt, før jeg tok turen til Daniella og Gunnar. Hjemme igjen rundt 2130. I går ble det en litt lenger treningsøkt etter jobb, så hjem til middag. Planen videre var litt rydding og rengjøring, men det ble i stedet besøk av Linda. Kjempekoselig! Elsker sånne "stikker-plutselig-innom" besøk! Måtte henge opp litt klesvask før jeg la meg, og fikk lagt rent sengetøy på senga. Resultatet? At jeg forsov meg med 45 minutter i dag morges... Sov godt gitt! Termodyna med flanellssengesett i bunnen, og dundyna oppå. Da går jenta helt i hi :)

I dag ble det nok en treningsøkt, og nå sitter jeg altså her og taster. Har nesten ikke hatt tv'en påslått på en drøy måned, men fant ut at jeg fikk se litt håndball i kveld. Ellers har det gått i radio og julemusikk. Koselig!
Når det gjelder bilder fra Spicheren, Helene, så er jeg redd jeg må skuffe deg. Ingen sjans at denne jenta løper rundt med kameraet der gitt! *ler* Og jeg LOVER DEG, jeg er ikke noe vakkert syn når svetten drypper, håret står til alle kanter og ansiktet er blodrødt... Men Spicheren har jo egen hjemmeside da, kanskje det hjelper litt på nysgjerrigheten? Hihi! Mitt andre hjem...
Tror jeg skal holde meg til "Trent og fortjent" foreløpig, for har skrekkelig lite å gjøre i "Rent og fortjent". Da hadde det blitt fryktelig lite fortjent gitt! *ler* Er du ikke klar over at trent og rent går skrekkelig dårlig sammen, Rolf? Hjelper liksom lite at jeg gjør ren spinningsykkelen etter hver økt...

Nyt førjulsdagene!!! I will :)

8 kommentarer:

Helene sa...

Å joda, se der - du har allerede et eksempel på andre ting som bør rengjøres, nemlig spinningsykkelen ;D Ikke undervurder deg selv Trine, hehe! (dessuten ser jeg til stadighet at det står "pusler i heimen" på MSN, så det så!)

Fine bilder forresten - artig å se!! :o)

trine sa...

Hihihi!
Men det er da LANGT fra "pusler i heimen" til "rent og fortjent"! For rent? Nope! Har venninner som vasker ned kjøkkenet før jul, baker, skurer gulv, bytter gardiner, vasker inni vitrineskap etc... Jeg? Jeg spurter gjennom leiligheten med støvsugeren, og lar det statiske håret ta seg av støvtørkinga i det jeg løper forbi, og så blir det to drag med dobørsten.. Rent? Vil kalle det en mild overdrivelse... Hihihi! Spinningsykkelen på Spicheren er MYE renere (blir jo vasket av meg hver dag....). *ler* Men synes det er moro du har troen da!

Helene sa...

http://www.studentiagder.no/treningssenter/nyheter/step-intervall-onsdag-fortsetter.aspx

Disco spinning!!!! NÅ prekær vi!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D Dette fikk jeg lyst til å være med på, johooooo.

trine sa...

Jeg har også lyst til å joine discospinningen! MEN, vi skal ha julebord til lørdag, og jeg skal til frisøren på formiddagen. Så den økta ryker. Kjipt altså! Men utrolig bra tiltak da, med innleid DJ og greier! Håper det kommer ny mulighet :)

Helene sa...

Ja ja ja, men det du ramser opp nå er jo geniale triks for å få det til å virke rent - og det er jo det viktigste ;D En moderne husmors drøm!!

trine sa...

Jepp!
Men DET er en helt annen diskusjon enn "rent og fortjent". *ler* Har rett og slett innsett at jeg for min egen del må prioritere treningen, og så lenge leiligheten går under kategorien ok/grei nok, så er jeg fornøyd. Jul blir det uansett!

Rolf Inge Dalen sa...

Så mye som du beskriver rydding og rengjøring, her på bloggen din.... så må du rote noe sinnsvakt mye de få sekundene du rekker innom leiligheten i løpet av uka...

eller??

Lenge leve Spikeren

Helene sa...

Ha ha ha ;D

*flire*