søndag 18. januar 2009

Ikke så mye oppdatering her gitt

Lenge mellom oppdateringene her nå gitt! Men dagene har gått i ett, uten at det liksom har skjedd så mye spennende å fortelle om. Jobb, trening, litt sosialt, husarbeid og noen timer søvn. Er grenser for hvor spennende det er å lese om! *ler*

I helga ble det en tur hjem til mams og paps, var veldig koselig. Ferske reker og besøk av Kristin på fredagen, taco hjemme før kino med Ann Mari og May Linda på lørdagen og snømåking og laksemiddag i dag. Snømåking er kanskje ikke helt rett ord, for er litt feil å kalle det snø.. Kom ca 25 cm i går og i natt, før det gikk over til regn... 25 cm snø ble altså til 15 cm blytung "slush". Blir muskler av sånt gitt! Hihii!

Nå er det tid for å planlegge ukens middager og treninger, før det blir en tidlig kveld under dyna. Trøtt! Får besøk av Janniken til helga, og gleder meg skikkelig! Lenge siden sist nå :)

Sånn, det var en kjapp oppdatering fra denne kanten... Ikke særlig spennende vil jeg tro... *ler* Men hvem vet, kommer kanskje plutselig tilbake her!

3 kommentarer:

Kjersti sa...

Takk for kjempekoselig besøk og god hjelp! Gir meg så god samvittighet likssom - når du kan hjelpe pappa litt :) "flirer"
Det var hvertfall veldig koselig å se deg igjen!! Blitt en stund siden sist, og nå blir det jo ikke noe før vi er tilbake fra Gambia. Stooooor klem

Kjersti sa...

Har litt skrivekløe ikveld så her er jeg igjen!!!
Idag har jeg vært med din far til Stoa - har vært i diverse butikker uten krykker og staver. Har også hatt diverse turer i trappa og rundt i huset idag. Føler meg veldig flink og fryktelig støl i leggene!! Men det er heldigvis en god følelse!
Håper du har hatt en fin dag/kveld!
Hilsen og klem fra mams

trine sa...

Helt utrolig å se fremgangen de siste ukene, er så utrolig bra! Godt å høre at du farter litt rundt uten krykker og staver :) Stolt av deg vet du! Støl er bra, da bygger du muskler! *ler* Snakker av erfaring kan du si...

Fremdeles ingen snø her, forresten. Håper vi slipper unna i helga også :)

Klem