søndag 8. februar 2009

Morsdag, mer vinterstemning, og litt basiller...

Ble en småsløv søndag i dag gitt. Kom meg tidlig i seng i går, og har sovet nærmere 10 timer i natt (aner meg at jeg trengte det!), og følte meg uthvilt i morges. Ble en god frokost, før jeg etterhvert kom meg på trening. Startet forholdsvis bra der, men energien forsvant fort, og etterhvert måtte jeg innse at det ikke var stort mer å hente. Ble en dusj og så hjemover igjen. Spørs om det ikke er noen basiller som er på vei, for alt av kjertler i halsregionen er superømme, og formen er heller skranten... Håper det gir seg etter noen timers søvn! Har altså blitt en ganske sløv dag... Fått vasket et par maskiner tøy, og støvsuget samt moppet litt, ellers gjort fint lite. Ikke matlyst og ikke særlig overskudd. Men har fått knipset et par bilder i dag :) Har vært helt fantastisk vær her i dag, et par minusgrader og strålende sol fra blå himmel! Skikkelig påskestemning! I tillegg blomstrer tre av orkideene mine igjen! Sånt liker vi :)

Vet jeg burde vært "ute på tur" og virkelig testa kameraet, men har rett og slett ikke orket i dag. Da ble det heller et par bilder fra stuevinduet. Ikke dumt det heller!

Et lite forsøk på å få tatt bilde av en stemningsfull solnedgang... Var litt sent ute, men men...

En av mine tre blomstrende orkideer. Moro at de kommer igjen!

Og til slutt et av mine strikkeprosjekter. Ting tar tid!


Skal sies at det er det tredje babyteppet jeg strikker nå, og det er nok absolutt en av grunnene til at det går litt sakte. De to første var unnagjort på noen måneder, et til Daniella og Gunnar da Daniel Nikolai ble født, og et til Helene og Christian da Andreas kom. Veldig koselig å kunne gi bort noe hjemmelaget! Har ikke akkurat vært kjent som noen "strikkemaskin"... *ler* Det tredje teppet har ingen adressert mottaker ennå, og du skal ikke se bort i fra at jeg muligens beholder det selv. Barn eller ikke... Vi får se! Aner meg at det blir det siste på en lang, lang stund! Er jo moro også da! For å variere litt så strikker jeg litt musetøfler innimellom, de er kjappe og enkle. Men i dag har jeg faktisk vært flink og strikket litt på babyteppet :) Gjenstår nesten 30 cm, ca 8 cm med det mønsteret jeg holder på med nå, så et slik "mellommønster, og til slutt noen cm med mønster to (nedenfra). Synes det er et utrolig koselig teppe!

Må også få benytte sjansen til å sende en kjempeklem til min fantastiske mor! Det er jo morsdag i dag ♥ Håper du har en finfin morsdag, gleder meg til å se dere når dere kommer hjem! Kjempeglad i deg (og paps, selvfølgelig!)!!

Får komme meg tilbake til strikketøyet... Og kanskje varme et par boller? Ikke matlyst idag, så middagen har det liksom aldri blitt noe av... Magen er sulten, men jenta har ikke lyst på noe. Jaja, et par boller kan vel kanskje friste :)

Nyt kvelden!

3 kommentarer:

Helene sa...

Artig med litt bilder :)

Høres ut som om du skal krype tidlig under dyna i dag.. hold deg hjemme og plei deg selv! :)

Forresten; vi er SÅ fornøyde med vårt "tante-teppe" (som jeg kaller det), og bruker det veldig mye!!

Cathrine sa...

Veldig fint teppe da! Synes ikke du skal være så beskjeden med tanke på hobbyting, synes du gjør masse jeg i tillegg til å trene hver dag virker det som! :)

Så får du ha god bedring også! :) Virker som om halsvondt er noe som går for det er jo stadig noen som klager på det, heldigvis går det fort over da :)

trine sa...

Tusen takk for koselige kommentarer!

Synes det er veldig koselig å se "tante-teppet" i bruk, Helene :) Godt det kan gjøre litt nytte for seg!

Blir stort sett trening nesten hver dag ja, Cathrine, så er vel det som er "hovedhobbyen". Strikkingen tar jeg frem i ny og ne, men scrappingen ligger litt på is for tiden... Men men, det kommer nok snart en mulighet der også!

Formen har i grunn aldri vært så veldig dårlig, men er bedre i dag :) Hadde aldri vondt i halsen, men mer utenpå halsen *ler* Alt av kjertler var hovne og ømme når jeg tok på de, samt at hele hals/nakke-partiet var ømt/stivt. Men ikke vondt å svelge eller noe slikt. Rare greier! Men føler meg ganske pigg igjen nå, og klar for mer trening :)

Kos dere masse! Setter stor pris på de små besøkene i bloggen!