fredag 3. juli 2009

Frisk bris - i stua

Endelig fikk jeg somlet meg til en tur på Clas Ohlson, og en ny bordvifte er i hus.

Klager ikke på varmen altså... Men nå har det lagt på et sted mellom 27,5 og 28,6 grader inne store deler av uken (hele døgnet), og da må man ta noen grep. Hjelper med litt sirkulasjon! Har en vifteovn som også kan brukes uten varmefunksjon, men det ble altfor spinkelt. Så da må man en tur på nærbutikken til paps. *ler* Den heller skrale bildekvaliteten skyldes forøvrig mobilkameraet...

Ellers har det blitt et par treningsøkter denne uken, en svømmeøkt i ettermiddag og en liten sjåførtjeneste for Kristin etterpå. Nå skal kvelden nytes på sofaen, det er HELG! Ingen store planer for morgendagen, bare nyte sola og kose meg. Søndagen kommer Linn-Therese en tur, da blir det en matbit i byen og en tur på stadion for å se Start-Strømsgodset. Blir artig!

Ha en strålende helg, NYT finværet!!

1 kommentar:

Kjersti sa...

Varmt? Er det varmt hos deg? Pussig...... ;o)
Her går varmepumpa på kjøling hele døgnet. Hadde regnet med å være på terrassen med Andreas i hele helgen, men til tross for badebasseng vil han heller være inne. Det er rett og slett for varmt ute! Og farfar har sittet på gulvet i snart halvannen dag - gøy å leke med biler sammen med faffa!! Helene og Christian har et "kjæreste-døgn" alene,så for vår del håper vi det går fortsatt like bra som nå. Han er bare helskjønn!