mandag 29. juni 2009

Småsliten

Er en småsliten skrott som sitter her gitt. Forrige uke gikk i ett, var faktisk kun mandagen hvor jeg hadde kvelden hjemme. Ellers ble det to grillmiddager hos Linda, en tur på Sør Arena for å se Start slå Sandefjord, og fredagen var det tid for en Frolandstur igjen. Grilling hos Ann Mari og Kenneth på fredagskvelden, var knallgodt og kjempekoselig!

Lørdagen startet med litt stilas-rigging, før det var på tide med litt beising. Men først klarer denne jenta å tråkke over og stupe i asfalten. Skjønner ikke det er mulig!? Resultatet var en småvond ankel og et solid skrubbsår på kneet... Fikk beiset hele lørdagen og over 6 timer på søndagen! Litt vondt her og der, men ellers ved godt mot :) Skrekkelig sliten igår ettermiddag, etter to lange og intense dager. Men så godt å se at det ble så bra! Og to takknemlige foreldre er bare stas :)

Ingen trening i dag, men fikk ordnet et par ærend på Sørlandssenteret etter jobb. Nå blir det en ganske sløv kveld på sofaen, før jeg stuper i seng. Satser på mer overskudd og litt treningsiver etterhvert!

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Tusen tusen takk for kjempegod hjelp i helgen!! Men en annen gang håper jeg du greier å holde deg på beina! Skrubbsår er vel mest for de små søte og ikke for de som bare er søte???? ;)
Stoooor takknemlig klem fra mams

trine sa...

Hihihi!
Bare hyggelig å kunne hjelpe litt :) Og huset ble jo veldig fint da!

Skrubbsår er for alle tøffe! *ler* Satser på at jeg har unnagjort skader og ryggtrøbbel for en stund nå :)

God klem tilbake!