mandag 9. november 2009

Hunting high and low

Så var helgen unnagjort, og hvilken helg!

En kjempekoselig kveld med Ann Mari på fredagen, med middag på Egon og masse skravling på Kafè Victor etterpå. Lørdagen fikk jeg på vinterdekkene på bilen, før vi satte kursen mot Oslo. Ble møtt av en god klem og en kjempegod middag hos Janniken og Bjørn, og ble etterpå kjørt ned til Oslo S. Snakk om luksus!!! Ble hentet igjen etter konserten, og sov noen timer før det ble deilig frokost og retur til Sørlandet.

Men tilbake til konserten... Ååååå!!! Kosa meg så!!! Synes kvelden aldri skulle ta slutt, og det hele gikk altfor fort! Synes dette absolutt er en av de beste konsertene jeg har vært på, helt suverent! Dagbladet gir terningkast 5, og skriver en bra anmeldelse synes jeg. Og overskriften sier vel det meste: Så bra at det er synd et snart er over....
Låtene som ble spilt var:

The Sun Always Shine On TV
Riding The Crest
The Bandstand
Scoundrel Days
Stay On These Roads
Manhattan Skyline
Hunting High And Low
The Blood That Moves The Body
I Dream Myself Alive
And You Tell Me (akustisk)
Velvet (akustisk)
Train Of Thought
Sunny Mystery
Forever Not Yours
Shadowside
Summer Moved On
Foot Of The Mountain

Ekstranumre:
Cry Wolf
Analogue
The Living Daylights
Take On Me

Veldig fornøyd! Savnet kanskje I've Been Loosing You, men ellers lite å klage på :) Smiler ennå jeg! Et par bilder hentet fra puls.no og dagbladet.no:Et drøyt år til neste gang, og gleder meg skikkelig! Selv om det også er vemodig, er jo siste konserten... But I'll be there!

Ellers er jeg skikkelig tilbake på treningsfronten igjen etter basill-pausen. Godt å være igang igjen! Satser på et par økter i helsestudioet denne uka, et par spinningøkter og kanskje en svømmeøkt. Tror det blir bra!

1 kommentar:

Maren sa...

Så kult at du var på den koserten altså, skulle gjerne vært der selv! :D