torsdag 5. november 2009

Det går mot jul!

Har visst blitt en liten stund siden forrige oppdatering... Ble totalt to uker med basiller på denne jenta, først forkjølelse og så rett over i bihulebetennelse. Herlig!.. Ehh.. Maratonspinninga ble det ingenting av, men jeg har endelig kommet igang med litt trening nå. Er SÅ godt å være igang igjen! Har også vært ute og spist med Linda, Karen og Janne, og på Kristian Valens show "Raskere enn sitt eget beste" etterpå. Knall!!! Skikkelig øm i lattermusklene etterpå!

Uka ellers har gått til trening, besøk av Beate og Linn-Therese, trening igjen og i dag skal jeg sannelig på trening gitt! Tid for 90 minutter intervallspinning, og gleder meg! Blodsmak og vonde muskler - here I come! I morra drar jeg til Froland etter jobb. Middag og sosialt med Ann Mari, blir koselig! Er altfor lenge siden sist. Lørdag blir det dekkskift, før Linn-Therese og jeg setter kursen mot Oslo. Er invitert på middag til Janniken og Bjørn, før vi skal videre på a-ha konsert i Oslo Spektrum. Gleder meg!!! Overnatter hos J & B før vi drar hjem igjen på søndagen. Søndagsmiddag i Froland før det er retur til Kristiansand. Og vips var den helga unnagjort!

Har etterhvert kommet litt spørsmål om julegaveønsker, så da legger jeg like gjerne ei lita liste her. Har tenkt lenge og hardt nå! :) Men her er altså noen forslag (tilfeldig rekkefølge):
- Biotherm øyekrem: Multi Recharge
- Biotherm dagkrem: Multi Recharge
- En god frisørshampo for farget hår (har tidligere hatt Graham Webb, den fungerer bra)
- En god dusjsåpe, gjerne noe litt annet enn det de har på Coop ;)
- Rosendahl dype tallerkner
- Fitnessball med Anti-Burst (litt usikker på om jeg må ha 65cm eller 75cm diameter)
- God solkrem faktor 20 og 30 (BALI here I come!)
- God ettersolingskrem
- Gavekort hos Sport1 og XXL (eller Intersport/G-sport/Super-G)
- Tykke ullsokker, helst grå/gråmelerte (Klikk HER for eksempel) Ikke Janus, disse har jeg akkurat kjøpt, men er ikke helt fornøyd gitt... Og mine gode gamle begynner å bli tynnslitte..
- Abonnement på Kamille (har et som løper nå, men dette kan jo forlenges :) )

Det var i det minste en start! Skal få med flere ting om det dukker opp, men her er et godt utgangspunkt (synes jeg i alle fall selv!). Og nå er det visst på tide å få skiftet her, er treningstid!

Plutselig tilbake :)

1 kommentar:

Kjersti sa...

Flink du - her var det mange ønsker!!!