søndag 20. februar 2011

Er jeg en “WiMP”?

Fant en interessant artikkel hos Fædrelandsvennen i dag:
image

Jeg har brukt Spotify endel, dog bare gratisversjonen (med reklame). Synes den fungerer veldig bra, men innimellom savner jeg muligheten for offline-bruk, samt streaming til mobil og Squeezebox. Men ikke nok til at jeg har vært villig til å betale 99 kroner for det hele. Av samme årsak har det heller ikke blitt noe WiMP på meg (siden de ikke har hatt noen gratisløsning – noe jeg jo egentlig har full forståelse for – platebransjen trenger og fortjener lønn for arbeidet!). Men så leser jeg altså at:

“I formiddag gikk selskapene bak WiMP, Aspiro og Platekompaniet, ut med en pressemelding der de gjør oppmerksom på kontrakten de har inngått med Canal Digital. Pennestrøket sikrer alle Canal Digitals kunder fri tilgang til WiMP.”

SIden vi har Canal Digital gjennom borettslaget (både bredbånd og kabel-tv) så burde jo alt ligge til rette for at WiMP dukker opp i løpet av våren? Artig! Leser også at vi nok ikke får full funksjonalitet da (litt kjipt, men…):

“Kundene vil ikke få all funksjonalitet som et fullt abonnement gir, muligheten til å laste ned musikk til mobiltelefonen må kjøpes i tillegg. “

Blir uansett spennende å prøve ut! WiMP skal blant annet ha mye norsk musikk, og også andre artister enn Spotify. Dessuten er det jo bra at bransjen får betalt (uten at jeg betaler noe mer… *kremt*).
Gleder meg!

1 kommentar:

Pia sa...

Wimp? Jeg aner knapt hva spotify er....Gæmlis...