Kyllingrett 6-8 porsjoner (jeg laget ca 4 porsjoner, se justeringer i parentes)
1-2 rødløk (ca 5 sjalottløk - man tar hva man har)
1 rød eller grønn paprika
Finhakkes og blandes med litt olje (jeg hadde også over litt salt og pepper). La stå ca 10-15 min
2 bokser fløte (1 boks, ca 3 dl)
3-4 ss Mangochutney ( ca 2 ss)
2-3 ss Chilipasta (her gikk jeg på en smell, og endte med ca 2 ss Currypaste i stedet... Fungerte fint!)
Blandes sammen og helles over løk/paprika-blandingen, blandes godt
8 kyllingfileter (3 store kyllingfileter
)
Deles i passe store biter (jeg delte i 3) krydres med salt og pepper og brunes raskt i panna.
Legg i ildfast form, hell over fløteblandingen og legg ost på toppen.
Stek ved 180-200 grader i 25-30 minutter midt i ovnen
Serveres med ris, salat, hvitløksbaguetter eller annet egnet tilbehør.
Beklager dårlig mobilbilde - gikk litt fort. Men dette er altså retten før ost ble lagt på, og før steking i ovn.
1 kommentar:
Det så kjempegodt ut :)
Legg inn en kommentar