torsdag 9. oktober 2014

Reiseplaner - det lover bra for 2015!

Høsten er over oss, og regnbygene står i kø. Hva er vel bedre da enn å drømme seg litt bort? Kikke på fine bilder, lese litt om mulige reisemål og kikke litt på ulike hotell-alternativer. Herlig! Som nevnt tidligere skal jeg på tur i vinter, en kombinasjon av San Francisco og Hawaii (Waikiki Beach). Flyturen er booket, seter oppgradert på flyturene mellom København og San Francisco, og hotell er booket på begge destinasjoner. Nå vurderes også leiebil på Oahu - kjekt å komme rundt litt en dag eller to for å få sett litt. Hvis noen har gode forslag til ting vi må oppleve på øya tas de mot med stor takk!


Men som om ikke det var nok :) Snille foreldre kom på banen og nevnte at de hadde veldig lyst til å spandere en tur på barn og barnebarn neste sommer. Så i juni blir det tur til Alcudia på Mallorca, med foreldre, bror, nevø og niese. Gleder meg! Turen er bestilt gjennom Ving, og vi skal bo på Sunwing Alcudia Beach. Stor stas! En fascinerende ting ved denne turen er at det neste år er 29 år siden mormor og bestefar spanderte en tilsvarende tur på barn og barnebarn. Til nettopp Mallorca og Alcudia, og ikke nok med det, men også til det samme hotellet! Historien gjentar seg :)(tok meg en bitteliten frihet og lånte bildene fra ving.no)

Jeg er med andre ord godt i gang med å bruke neste års feriedager... Men er så godt å ha noe gøy å se frem mot, og kjenner at det gjør godt for de reiseglade genene mine! Som om ikke dette er nok, ser det ut til å kunne bli en Londontur på vårparten - absolutt ikke feil! Vi kikker på litt hoteller, og drømmer oss bort... Må visst bare spare penger og feriedager fremover - og starte nedtelling til både det ene og det andre. Nevnte jeg at det i tillegg har gått litt rykter om nye konsertmuligheter i Europa med Bruce Springsteen neste vår/sommer? Jeg krysser fingrene!

Litt dårlig til å spare penger foreløpig, har nemlig booket en overnatting på Farris Bad denne måneden. Men det skal bli SÅ godt å lande litt, tilbringe koselige timer med Kristin, og bare senke skuldrene. En rygg/nakkemassasje er booket lørdag ettermiddag, og 3-retters middag er booket på lørdag kveld. Krysser fingrene for at det blir en knakanes god helg! Er lenge siden jeg har vært der nå - så er absolutt på tide. Men SÅ skal det spares penger fremover...

1 kommentar:

Mamsen sa...

Vi gleder oss også til Mallorca-turen i juni! Alltid hyggelig å ha noe å se fram til!!