tirsdag 26. august 2008

Litt vaktmester

Først et par bilder av rosebuketten jeg fikk av mams i helga, synes den er helt nydelig! Ellers har jeg endelig fått byttet toalettsetet i dag, det var sannelig på tide! Burde egentlig byttet hele toalettet (gammelt, og ikke veldig pent), men da snakker vi plutselig mer penger og mer jobb... Siden setet var det som "plaget" meg mest (oppskrapet, halvveis brukket og håpløst å få rent), fant jeg ut at jeg jo kunne begynne der. Var innom Bademiljø etter treninga i dag, og spurte pent om de hadde et sete som kunne passe min snart 30 år gamle do. Og det hadde de :) Fikk greit av det gamle (bare festet med noen plastklips), og fikk sannelig montert det nye også, i løpet av få minutter. Ble bra :) Setet er veldig hvitt i forhold til toalettet ellers da, men shit heller! Det er nytt, rent og HELT!

Ellers har jeg fått ordnet billetter til Ylvis III i dag! 15. november skal Ann Mari, Daniella, Linn-Therese og jeg trimme lattermusklene i Arendal Kulturhus og bare kose oss. Gleder meg masse! Moro å få med seg noe når det skjer, og Ylvis er jo helt geniale!

Nei, sofaen kaller her, får sløve litt før jeg stuper under dyna med boka. Leser for øyeblikket Robert Ludlum - Sammensvergelsen. Synes den var litt tung å komme igang med, men etterhvert har den tatt seg skikkelig opp. Skal nok komme meg greit gjennom! Neste bok ut er Lars Saabye Christensen - Bisettelsen (fortsettelsen av Beatles og Bly). Lenge siden jeg leste Beatles, og kan sannelig ikke huske om jeg har lest Bly, men vi får se :) Koser meg masse med bøker i alle fall (går litt ut over diverse hobbyprosjekter innimellom, men variasjon er jo bra!).

Tata!

6 kommentarer:

Helene sa...

Så flotte roser - de var virkelig nydelige ja!!! :)

Hrm, vi trenger også nytt toalettsete, kanskje du tar jobben med å bytte hos oss også?? ;D Vaktmester-Trine!

Ylvis høres supergøy ut, jeg er misunnelig hehe. Har aldri sett de selv, men de gutta er jo bare helt herlige da...! :)

trine sa...

Toalettsete sa du? Kan det fikses? Klart det kan! (fritt etter Byggmester Bob). Hihi!

Gleder meg veldig til Ylvis, tror det blir helt genialt! Har sett de tidligere, og hadde vondt i alle lattermusklene etterpå. Lenge til ennå da, men var i ferd med å bli utsolgt, så bare å hive seg rundt.

Håper det går bra med dere, i en hektisk hverdag!

Kjersti sa...

Må jo se om det går med den nyopprettede gmail-kontoen som vaktmester-datahjelper-trine-datter har ordnet til sin gamle mor! Imponerende hva du kan, lille venn! Kan brukes i de fleste sammenhenger,du!
Stoooor klem fra mamma'n!!!!

Kjersti sa...

YIPPPPIIIIII!!!!!!!! Det gikk jo!!!!

trine sa...

Du er god! :)
Klarte (nesten) helt selv jo! Og må jo være snill med min kjære mams :)

Og nå har du jo en sms med brukernavn og passord... ;)

Kjersti sa...

Den sms'en skal jeg ta godt vare på, kan du tro! Godt med alt som er skrevet ned!!! Ha en fin kveld, snuppa!