søndag 17. august 2008

Møe jobbing...

Ferien er over, og om mandag begynte hverdagen igjen... Har vært en skikkelig hard uke, med masse overtid og mye styr. Men i går kveld (rundt 2130) kunne jeg endelig si meg ferdig med galskapen for denne gang. Deilig! Har med andre ord ikke blitt gjort så mye i heimen i uka som var, ei heller blitt stort med trening. Dette skal det bli en endring på i dag! Vaskemaskinen er allerede i gang, og treningstøyet er pakket. Venter i grunn bare på at Spicheren skal åpne :) Men helt greit å bruke ventetida til å se håndballkamp med Norge i OL...

Ferien var veldig bra, kosa meg masse og var veldig heldig med været. Siste uken kom det endel regn, og sommeren var liksom plutselig på hell, men var greit nok det også. Fikk halsbetennelse, så var nesten like greit at det ikke var 27 grader og klarblå himmel. Men alt i alt en suveren ferie :) Et par bilder fra båtrace-helga i Arendal:

Og et par bilder fra dagene på hytta (sommerfuglen ble det tatt masse bilder av, måtte jo teste litt!):
Endel testing av Nikon-kameraet kan du si :)
Næh, får komme igang med litt huslige sysler her, er jo bare 40 minutter til Spicheren åpner! Hihi!

Ha en strålende søndag!
Og blir fremdeles veldig glad for kommentarer i bloggen!

2 kommentarer:

Helene sa...

Oi, det var da litt av en start på jobbuken..!! Høres ikke veldig gromt ut :S

For min del er det veldig uvant å være på jobb igjen i det hele tatt, men jeg gjør det beste ut av det.. og ikke minst er det da veldig stas å komme hjem til en søt liten gutt når dagen er over :) (... og da snakker jeg ikke i første rekke om broren din, hehehe)

Jeg har vært slapp med bloggekommentarer i det siste, men nå skal jeg begynne å ta meg sammen igjen ;D

Cathrine sa...

Hei, så fine "blomster-/dyrebilder" du har :) Prosjekt vann orkidé er godt i gang og den ene jeg trodde var død har nå fått blader som strutter igjen :) Takk for tipset. Nå er det bare å vente på blomster, men den som venter på no godt venter ikke forgjeves, er det ikke slik?