lørdag 30. august 2008

Superlørdag!

Hatt en veldig bra lørdag i dag, kosa meg skikkelig! Og egentlig har det ikke skjedd noe spesielt som skulle tilsi at den skulle bli så super, men er vel bare summen som har gjort det:

06:00 - jenta våkner, og får ikke sove mer... Finner etterhvert frem boka og bare sløver litt
07:15 - på tide å stå opp, lage frokost (koke egg og finne frem grove brødskiver). Frem med treningstøy, og pakke sekken med dusjeting og rene klær.
08:50 - jenta traver avsted, med sekk på ryggen og musikk på øret. Har en tur på ca 7 km foran seg, i strålende sol og passe temperatur.
10:00 - fremme på Spicheren, litt sliten og svett, men fornøyd. Tøyer litt i full fart, drikker masse vann og spiser en banan før det er igang med trening sammen med Ann Margrete fra jobb. 30 minutter på ellipsemaskin og ca en time med styrketrening. Da var jenta sliten gitt! (pulsklokka rapporterte ca 3 timers treningsøkt og 3000 kcal forbrent :)...)En lang og god dusj, før vi reiser inn til byen og finner veien til Fiskebrygga. En herlig lunsj i solveggen på Pieder Ro (urtemarinert laks, sauterte grønnsaker, hvitvinsaus og båtpoteter - DEILIG!), og en softis fra Mamma Mia til dessert. Satte oss på bryggekanten med isen og bare kikket på livet, og ble sittende der gitt. Utrolig koselig! Masse folk i byen, masse båter og skikkelig sommerstemning. Gikk en tur langs strandpromenaden før vi dro hjem, kikket på alt livet rundt Otera Open (verdensserien i sandvolleyball), og bare vimset. Ann Margrete kjørte meg hjem, og da var klokka blitt 17:00! Timene har flydd gitt! Nå har jeg fått spist litt middag, og inntatt sofaen, sliten og trøtt, men fornøyd. Frisk farge i ansiktet (ok, så har jeg blitt bittelitt solbrent da...) og klar for en tidlig kveld. Må si jeg likte denne dagen altså!

Vurderer morgendagen litt angående trening, men får vel avvente og se hvordan kroppen har det i morra før jeg tar en avgjørelse. Har veldig lyst til å trene litt på morrakvisten, men litt redd for å slite ut skrotten. Eller gå lei... Men er jo så moro å nyte treningsgleden når den er her! Så aner meg at sannsynligheten for at det blir en tur til Spicheren i morra er ganske stor. Hihi! Men da blir nok bilen brukt som transportmiddel...

Nyt kvelden folkens!

4 kommentarer:

Cathrine sa...

Wow! 3000kcal på 3 timer??!!! Du må ha stått på :) Jeg sykla 50min på ergometersykkel i dag og det ble bare 360kcal... Svetten rant som bare det, deilig å trene! :) Takk for kommentar i bloggen, koselig. Ha en fin slutt på helgen også da!

Kjersti sa...

VELDIG imponerende - skjønner ikke hvem du ligner på!! Må visst bare innse at du ikke har alt etter ditt moderlige opphav!!
Har hatt full dag på jobb idag. Veldig lite tlf. den første timen så da var jeg glad for min medbragte bok. Men plutselig ble det ikke mer lesing og da gikk det helt i ett. Nå tenkte jeg å ta en tur på sykkelen foran tv - blir verken 3 timer eller 3000 kalorier men jeg regner litt for bedre enn ingenting!
Håper du får en herlig avslappende kveld i sofaen!!!!! Klem

Helene sa...

Ikke verst, ikke verst!! :D

Rolf Inge Dalen sa...

Slett ikke verst...