fredag 31. oktober 2008

Fræddan

Tid for en sløv fredagskveld på sofaen.
Hatt skrekkelig stiv nakke i ettermiddag, og hodepinen kom kjapt etter. Kjipt altså! Ble en halvtimes trening, før jeg måtte gi meg, og komme meg i dusjen. Fikk massert litt i nakken og ble bedre, men kjenner hodepinen er på vei tilbake nå. Tatt litt Paracet, så håper det gir seg snart... Bare jeg slipper migrene...

Ellers alt greit her! Trening mandag, tirsdag og onsdag, og dagstur til Bergen med jobb i går. Lang dag, var ikke hjemme før 2130, kanskje derfor skrotten er litt redusert i dag. Ellers er planen at Ann Mari kommer en tur i morra, blir koselig! Skal først shoppe litt på Sørlandssenteret, før vi inntar Sør Arena for å se Start-Notodden. Hihi! Må jo gjøre noe vi "sjelden eller aldri gjør"! Ellers ingen store helgeplaner, bare sløve tenker jeg. Søndagen blir det vel kanskje en treningsøkt igjen, hadde gjort seg det tror jeg!

Ble kort og kjipt dette her, men hodet er virkelig ikke helt på min side i kveld... Kommer sterkere tilbake!

God helg :)

3 kommentarer:

Cathrine sa...

Håper du ikke har fått det som går - en hodepine som kan vare i mange uker... Jeg er på dag 4 og håper det går over snart. Vondt i nakken på meg også. For et syteinnlegg dette ble da... :)

trine sa...

Kan virke som om det "bare" var noe forbigående. Satt i mange timer da, og endte til slutt med at jeg måtte ta migrenemedisin (Paracet hjalp ikke noe...). La meg tidlig, og våknet ganske så pigg på lørdagen. Og resten av helga har hodet fungert bra :) Håper din hodepine også gir seg, kan jo ikke gå sånn i flere uker! Huff... God bedring!

Cathrine sa...

Ser egentlig ut som om det har gitt seg nå på ettermiddagen, tvi tvi :)