lørdag 25. oktober 2008

Galskap er jo kjempegøy!

Hatt en utrolig bra treningsøkt, totalt 3,5 timer. Så moro!
Begynte bra og ble bare bedre og bedre!! Full av energi, bra musikk og bra instruktører, det måtte jo bare bli bra! Sinnsykt bra følelse å kjenne at man har ekstra energi underveis, og at man henger med gjennom hele timen. Synes faktisk jeg kan si at jeg er litt sprek! :)

Skal innrømme at jeg er sliten nå, men det er jo lov! Hvem hadde trodd at jeg skulle melde meg på og gjennomføre en 3,5 timers økt (vi var tidlig ute, så ble ekstra lang økt) på spinningsykkelen? Ikke jeg, spesielt ikke om du hadde spurt meg for et par år siden. Men akkurat nå føles det som om jeg er "On top of the world"! Deilig!

Nå skal lørdagskvelden nytes i sofakroken, med snop og god samvittighet... Deilig!
Nyt kvelden, og husk å stille klokka!

5 kommentarer:

Kjersti sa...

Vi er SÅ stolte av deg!!!! Gratulerer med vel gjennomført økt! Er som du sier helt utrolig, og vi hadde nok ikke trodd dette for etpar år siden!! Synes fremdeles at du er nokså gal, men skjønner at du er møe sprekere enn vi kunne tenke oss. Du er utrolig!!!! Stoooor klem fra mams og paps!

trine sa...

Tusen takk! Dere er nå søte da... Føles som en skikkelig seier i dag, og varmer utrolig med støtten hjemmefra! Litt rørt her jeg sitter faktisk :) Dere er herlige! Gode klemmer tilbake!

Cathrine sa...

Grattis med "maratonøkta". Misunnelig her jeg sitter :)

Helene sa...

Gratulerer med vel overstått! Hold på godfølelsen :)

Helene sa...

Når starter forresten neste "galskap"?