tirsdag 14. oktober 2008

Spinning?

Har altså kommet en liten meningsmåling her...
Spicheren arrangerer en skikkelig langkjøring lørdag 25.oktober, med tre timer på spinningsykkelen. Tre instruktører og sikkert store mengder smerte. Spørsmålet er altså om jeg skal melde meg på (og gjennomføre) denne galskapen? Skjønner egentlig ikke helt at jeg har vurdert det så seriøst at jeg har lagt ut denne spørreundersøkelsen engang, men men... Er redd jeg er i ferd med å gjøre noe skrekkelig dumt nå! Men, som det stod på russekortet mitt i sin tid:
"Hvorfor skal jeg tenke før jeg snakker, når jeg ikke aner hva jeg skal si før jeg har sagt det...?"
Ser ut til at det gjelder det skrevne ord innimellom også....

Uansett, klar for spinning i dag :)

8 kommentarer:

Rolf Inge Dalen sa...

Skal du vere med på "BIRKEN"? Da må du fint greie 3 timer i sal...

trine sa...

Hehe!
Ingen "Birken"-ambisjoner her, det kan jeg love deg :)

trine sa...

Hmmm...
Lurer litt på hvem som stemmer hva her jeg... Noen som har lyst til å "røpe" seg?

Kjersti sa...

Skjedde noe når jeg skulle stemme da! typisk at noe går i ball #@&+%
Trykka selvfølgelig på nederste mentale greie mens svaret kom opp som nr 2..Har nemlig prøvd spinningsykkelen på eddiken og den som setter seg på en sånn i 3 sammenhengende timer har så avgjort problemer med det mentale....
Stor klem fra mamma - som IKKE har tenkt å gi deg selskap den dagen!!!!

trine sa...

*ler*
Jaja, men alternativ to er vel det neste du kunne ha stemt da :) At det rett og slett er galskap... Men jeg trodde jo at du skulle joine da! Du har jo blitt så "spræg"! Hihi!

Kjersti sa...

Du er nå søt au!! Jeg har ikke engang prøvd å innbille deg at jeg er sprek - bare at jeg har kommet igang med litt trening!! Men spinning? Ikke på leeeeeenge enda hvertfall!

Helene sa...

Jeg måtte stemme to ganger faktisk, for jeg synes det høres ut som galskap - men samtidig så bør du gjøre det. Forvirret? ;D

trine sa...

Forvirret nei? Hihi!
Noe galskap er jo til for å gjennomføres? Sant? Klar som et egg for lørdagen jeg, nå gjenstår det bare å se om vi får plass (ei fra jobb skal også joine). Gleder meg :)