fredag 12. desember 2008

11 dager til juleferie...

Er vel på tide å starte nedtellingen nå? Blir hektiske dager frem mot jul, men bare halvannen uke igjen! Uka har vært veldig koselig, men gått skrekkelig fort! Mandagen ble det trening etter jobb, og planen videre var rengjøring. Men dundrende hodepine satte en effektiv stopper for det... Tirsdagen ble det trening, og så besøk av en kollega. Onsdagen var jeg ute og spiste med Daniella og Mingyang, utrolig koselig! Kjempegod mat, og godt med en sånn tur ut før jul. Var lenge siden sist! I går ble det trening på morgenkvisten, før Ann Mari kom rett over kl 11. Skravlet litt i heimen før vi dro til byen. Mange timer med vimsing, skravling, spising og shopping. Kan det bli bedre? Kjempegod lunsj på Kjøkkenskapet, og utrolig godt middag på Pieder Ro. Hadde en super dag! Ble ikke altfor mange julegavene da... Men fått meg nye tøfler!

Utrolig gode tøfler, i ekte saueull. Ikke særlig billige, men i en gulvkald leilighet synes jeg absolutt det er lov å unne seg litt luksustøfler. Kjempefornøyd!

I dag har det blitt trening og rengjøring. Sannelig på tide, burde gjort rent på mandagen, men hodepinen satte en effektiv stopper for det. Nå har jeg tatt knekken på de mest aggressive hybelkaninene, pusset glassdørene i vitrineskapet (fikk se de i dagslys i går, det var IKKE et pent syn!), vannet blomster, vasket to maskiner med tøy, vasket badet, skiftet på senga og er superklar for å innvie ny dyne og nytt sengetøy. Gleder meg! Ellers er det fremdeles skikkelig jul i heimen:

Drar til Bergen i morra, og skal jobbe hele helga. Så fridagen i går var absolutt på sin plass! Håper alt går etter planen i helga, sånn at jeg er vel hjemme igjen søndag ettermiddag, og kan på jobb på mandagen og vite at systemet sviver... Men vi får se! Vært endel jobbing i november og desember, men blir jo noen ekstra kroner også, så klager ikke så veldig høyt. Hehe! Må bare innstille seg på det!

Ha en super helg!

6 kommentarer:

Helene sa...

Så moro å se litt bilder!!!
Superkoselig i leiligheten din da :) :) :)

Misunner deg ikke jobbehelg, og skal prøve å telepatisere over noen gode vibrasjoner til deg, hehe.

Forresten; du er klar over at store deler av dette innlegget hadde sklidd rett inn på Rent og Fortjent??? ;D

God helg, Trine!

trine sa...

Hehe!
Akkurat i dag føler jeg at jeg nesten kvalifiserer litt til "Rent og Fortjent". Burde tørket skikkelig støv og tatt et ekstra tak på kjøkkenet, men det får være grenser!

Men godt for alt som er gjort!

Koser meg veldig i leiligheten, med 14 stearinlys, masse røde duker, litt nisser og julestjerne i vinduet. Julestemning :)

Gode vibrasjoner tas i mot med STOR takk! Skal nok gå bra med jobbing, men gleder meg ikke sånn veldig masse... Blir lang uke til uka, med 8 arbeidsdager på rad... Men men, snart jul da :)

Ha en super helg dere også, Helene!

Klem :)

Anne Marie sa...

Så fine bilder!Det Så ordentlig julekoselig ut i leilighetetn!=) Må se å få ryddet litt jeg å, hehe, ikke akkuart så rent å pent her enda...;) Ha en super helg!

Cathrine sa...

Ser kjempekoselig ut hos deg! :)

Elena sa...

Så koselig det var hos deg !

Nå fikk jeg lyst til å rydde og lage julestemning i heimen -

....bare 9 dager igjen.....:-))

trine sa...

Tusen takk for koselige kommentarer! :)
Trives veldig godt i leiligheten, akkurat passe stor til meg.

Veldig godt å være hjemme igjen forresten! Jobbet ca 12 timer i går, og ca 7 timer i dag... Sliten skrott!Blir tidlig senga i kveld, det kan jeg LOVE.

God førjulstid :)