søndag 8. mars 2009

Fremdeles 28 noen dager til...

Tror ikke jeg skal merke så veldig stor overgang fra 28 til 29, men man vet jo aldri. Eneste jeg er sikker på er at jeg synes tiden bare går fortere og fortere, og livet er som en stor kaursell som bare farer rundt og rundt. Her gjelder det å holde seg fast og nyte det mens man kan!

Denne helgen har jeg vært en tur hjemme hos mams og paps. Helene, Andreas og Christian tok også turen, kjempekoselig! Har "prata" masse med Andreas, og begge har blitt noen racere på Duplo! *ler* Ikke visste jeg at det kunne være så moro å rydde alle lekene oppi lekekassa, før vi tømte alt ut igjen (det bråkte skikkelig, og Andreas var helt i hundre!). Hvilken fantastisk, herlig nevø jeg har! Veldig koselig å se de igjen, og kjempekos med en liten jentebytur med Helene på lørdagen. Rene tradisjonen dette, Helene! Håper det ikke blir så lenge til neste gang.

Ellers har vi fått skuffet litt snø/slaps/slush/vann, og spist masse god mat. Når det gjelder snø/slush må jeg si det var godt å komme tilbake til leiligheten, for her er det VÅR! (ehh... aner meg at det er nå jeg burde tenke meg om, siden det sies at den som ler sist ler best... Men tar sjansen allikevel.) Ikke lagt seg noe ny snø/slaps her, veiene er tørre, og tulipanene spirer i verandakassa. Ahh, deilig! Nå håper jeg bare at det holder seg slik, at ikke naturen har en snøbyge eller tre på lager. Er virkelig ikke klar for mer snø nå altså! Vil bare har mer vår!

Ellers går dagene til trening, litt strikking, og tidlige kvelder i seng. Er ganske sliten for tida, trenger mye søvn og kjenner jeg har lite ekstra overskudd. Føler jeg kommer meg greit på trening, men når jeg kommer hjem er det ikke stort med krutt igjen i skrotten. Ser også på pulsklokka at jeg ikke klarer å presse meg så hardt som jeg har klart tidligere, så det er tydelig at kroppen trenger litt hvile. Skal forsøke og ta det litt rolig denne uka (aner meg at det blir med tanken, men er jo verdt et forsøk...), ellers får jeg nevne det for legen når jeg skal dit (ikke så lenge til). Kan jo ikke gå rundt sånn! Godt mulig det bare er mangel på sol/varme som er årsaken, ikke vet jeg. Vil uansett gjerne ha litt mer energi! Kanskje prøve en vitaminbjørn? Hihi...

Inspirert av et par flotte rådyr vi så i hagen til naboen på lørdagskvelden, så legger jeg ut noen bilder fra forrige Dyrepark-tur. Mye flotte dyr altså! Tror neste investeringsprosjekt tegner til å bli nytt objektiv til speilreflekskameraet... Disse bildene er forøvrig tatt med Ixusen, siden litt nedbør gjorde sitt til at speilrefleksen bare dugget og slet med forholdene.

Elgen heter forøvrig Harald, og var skikkelig selskapssyk *ler* Kan ikke si det er dagligdags å kunne klappe en elg på mulen, men stas var det i alle fall! Men blir kanskje litt feil å gå rundt og si at jeg klappet Harald på mulen? Hihi!

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Koselig å se deg i helgen, snuppa! Og takk for masse god hjelp!! Jeg koste meg og - og blir bare mer og mer sikker på at vi har det skjønneste barnebarnet som finnes! 19 mnd. gammel og skikkelig sans for humor - det må nevnes! Faffa og tatte tine koste seg, og det gjorde undertegnede også, selv om gullet IKKE ville si farmor - det ble faffa uansett! Og tanta og tanteungen bråkte veldig - tror de frydet seg like mye begge to!!

Kjersti sa...

GRATULERER MRD DAGEN!!
Håper du får en fin dag og en hyggelig bursdagsmiddag ikveld :o)
Kjempestor bursdagsklem fra mams og paps!!!!!!