søndag 12. april 2009

Det er vår, og det blomstrer!

Da var jenta tilbake i leiligheten etter noen koselige dager i Froland. Dro hjemover onsdagen, og har truffet venner, slappet av, fått på sommerdekk, hjulpet til litt i heimen og ellers bare kost meg (og spist MASSE sjokolade... *sukk* ). Nå er vaskemaskinen i gang med dagens økt, og jeg har fått ryddet på plass det meste tror jeg. Tok en liten runde for å sjekke status på plantene her, og der dukket det opp en aldri så liten overraskelse gitt! Min "Svigermors Tunge" blomstrer! Visste ikke den kunne blomstre engang jeg...
Dessuten kommer det en god del tulipanknupper også, etter løk mams satte høsten 2007. Dette lover bra! Er forøvrig vedtatt i borettslaget at disse verandakassene skal fjernes nå, siden de begynner å bli gamle og krever endel vedlikehold. Egentlig passer det meg veldig bra, vi får nytt rekkverk og terrassen blir enda litt større :)
Har også tre orkideer som blomstrer for fullt her, er koselig! Ser også ut til at det kanskje kommer noen nye stilker på et par av de, så krysser fingrene og forsøker å være snill med mine grønne vekster *ler* Så får vi se hvordan det går!
Nå blir det en rolig kveld på sofaen, skal bare slappe av og kose meg! Poirot - Den Tredje Piken starter på NRK1 nå kl 2035, så da blir det nok krim i kveld! Må jo se EN påskekrim i år! Ikke blitt så mye tv-titting de andre dagene serru.

Herlig med fri i morgen også! Det trengs... Men denne solen ser ikke ut til å dukke opp i særlig grad. Jaja, fri er det uansett, og godt skal det bli! Trene litt, pusle i heimen og bare kose meg! Håper dere andre har hatt en fin påske, og at våren er i full anmarsj (slapp av, den kommer til Froland også, det tar bare litt tid... Hihihi!).

5 kommentarer:

Kjersti sa...

Takk for noen koselige dager!! og vi håper da virkelig våren kommer til Froland også, selv om det kan se litt tregt ut foreløpig!!

Kjersti sa...

Må bare spørre en gang til, for sikkerhets skyld: Sikkert at du ikke trenger meg i nærheten på Bali???

trine sa...

Aner meg at du kommer til å nevne det de neste månedene også... *ler* Men vet du? Jeg kommer til å nevne Bali også! Hahaha! Tror nok jeg skal klare meg ganske så bra, selv om du ikke blir med... Men du har jo ca 10 mnd hvor du kan forsøke å overtale meg, samt SPARE penger *ler* Og basert på de to tingene er jeg IKKE redd for at du gjemmer deg i bagasjen...

Men himmel og hav som jeg gleder meg! Ble liksom litt mer virkelig...

Helene sa...

Jøsses - jeg ante heller ikke at de faktisk blomstrer! Snakk om å ha grønne fingre, Trine :D

Maren sa...

For noen flotte bilder du har tatt!! :)

Ha en flott helg!