tirsdag 21. april 2009

Sykler og strikker

Føler meg skrekkelig flink om dagen, her går det i sykling til og fra jobb! Får svidd av noen kalorier, svettet litt og har uendelig god samvittighet! Satser på at det blir sykling i morra også, men så blir det nok bilen igjen på torsdag (avtale etter jobb). Uansett veldig fornøyd med egen innsats så langt!

Ellers er jeg i gang med nytt strikkeprosjekt:

Bildet er hentet fra Sandnesgarn.no

Aner meg at jeg ikke kommer til å bli ferdig før jeg går av med pensjon, men da vil jeg helt sikkert trenge det! Hihihi! Før toving skal det måle ca 260x150 cm, etter toving ca 200x130 cm. Dette lover jo bra! Teppet strikkes i remser, og jeg holder nå på med den første remsen, en i ren Petrol-farge... Mye igjen? Åoo Jess! Bilder kommer senere...

Rengjøring stod på planen i dag, og jeg har fått støvsuget, ryddet, lagt sammen tøy, tørket støv, vasket badet og kjørt oppvaskmaskinen. Ikke dårlig! Satser på ny treningsøkt i morra, og trening samt besøk av Kristin på torsdagen. Blir koselig!

4 kommentarer:

Maren sa...

Herreguuuud, for et prosjekt! Jeg hadde mistet motet underveis tror jeg.. Derfor jeg bare strikker skjerf - kanskje? ;)

trine sa...

Nå skal det sies at "slumreteppet" mitt mest ligner på et smalt skjerf foreløpig... *ler*

Dette kommer til å ta TID! Men får finne på litt småting innimellom tenker jeg :)

Maren sa...

Hihi, "den som venter på noe godt".... ;)

Kjersti sa...

Mamsens flinke jente! Tror du blir ferdig med teppet før du er pensjonist, jeg! Sengeteppet jeg heklet tok jo bare 15 år!! (Ingen trøst, kanskje?)
Er veldig imponert over syklingen og trenings-intensiteten din! Du er god!! God klem