mandag 27. april 2009

Strikking i metervis

Fysisk aktivitet er digg!! Tror faktisk jeg har blitt litt bitt av sykle-til-jobben basillen, for nå gleder jeg meg over oppholdsvær og sykkelføre! Herlig!! I tillegg blir det en tur eller tre til Spicheren også, og ligger skikkelig godt ann i motivasjonskampanjen på Spicheren! Bare 7 økter igjen, så er det fullført! Så for å ikke miste motivasjonen har jeg meldt meg på Tusentråkk her i Kristiansand. Må jo logge denne syklingen til og fra jobb, og gjør ingenting om det blir en liten premie av det heller!

Ellers går det stadig fremover med strikkeprosjektet mitt. Den første remsen er ferdig, det vil si at ca 720 pinner er unnagjort! Er så vidt i gang med strimmel nr 2, av totalt 8 (jada, jeg vet at det er to av de smaleste remsene jeg får unna nå... Men de må jo tas de også!). Bilder kommer etterhvert :)

Ha en finfin kveld videre!

3 kommentarer:

Anne Marie sa...

Så morro! får nesten komme meg ut på sykkelen jeg å da, hehe, men tror jeg skal skaffe meg noen klikkpedaler å så jeg får prøvd sykkelskoa...hva strikker du forresten? høres ut som et stoort prosjekt?? =) Kos deg videre og nyt våren! =)

trine sa...

Nyter våren jeg vet du! Herlig å få litt luft om morgenen! Har kombipedaler selv, kan anbefales! Da kan man velge :)

Sjekk ut innlegget Sykler og strikker, litt lenger nede på siden, så ser du bilde av mitt "lille" prosjekt.. *ler* Men moro da!

Maren sa...

Jeg syns du er helt råååå på syklingen! Jeg sendte en link til samboeren i kveld til masse sykkelsider (type G-sport osv), og hintet litt om at jeg gjerne skulle syklet til jobb ja.......... *fnis