torsdag 4. juni 2009

Sløv ettermiddag

En skikkelig sløv ettermiddag i dag, men må innrømme at det er litt deilig også... Ganske hektisk på jobb denne uka, men ser heldigvis ut til at jeg skal komme i mål før helga. Deilig! Etter en natt med ganske dårlig søvn, og en tur til Kjevik kl 0530 i dag, så har det vært en trøtt dag! Hodepinen meldte seg i forbindelse med treningen, så ble bare 30 minutter spinning før jeg måtte gi meg. Hodepinen ga seg etterhvert, men kjenner jeg er trøtt og sliten gitt! Godt det er fredag i morgen!

Fikk forresten dette bildet på MMS fra mams i går (var visst både lyn, torden, skikkelig haggelbyge med mer):
Og da ble rett og slett fristelsen for stor, her er status i "hagen" min (bildene er riktignok tatt i dag, men uværet kom aldri hit i går heller):
I tillegg har jeg fått nye blomster på min "Svigermors tunge":

Moro at det spirer og gror! Tror faktisk jeg kommer til å savne blomsterkassa mi ute jeg, er jo koselig med en liten hage... Men skal jo bli godt å tenke på vanning og luking etc også da. Litt både og, med andre ord!

Den stripete samboren fra forrige innlegg ser forresten ut til å ha flyttet ut, omsider! Tok meg tre forsøk, men nå har han ikke vært her på en stund. :)

Lykke til som kirkefotograf på lørdag pappa! Har stor tro på at du får noen skikkelige blinkskudd av brudeparet :)

1 kommentar:

Kjersti sa...

Synes egentlig ikke noe om bildene av dine skaugum'er.... De er jo mye større og flottere enn mine, og de ble planta samtidig! Dårlig gjort ;o) Men uvær var det!! Voldsomt tordenvær, masse lyn og hagl store som store klinkekuler. Petuniaene i blomsterkassene ble "någet fillete" ja!! Idag har vi slått gresset, så vi får gjort litt. Og faren din skal vel fortsette husmalingen imorgen før han skal være "hoff-fotograf" i kirken på lørdag når naboens datter gifter seg. Han synes selv de er modige som ber ham ta bildene i kirken,men det går nok bra. Stoooor klem fra mamsen din!!