søndag 16. august 2009

Ferieslutt

Da var siste dag av ferien her, kjipt men sant. Skal jo egentlig bli litt godt med hverdager igjen også, skikkelig døgnrytme og mer stabilt kosthold. Starter på en liten runde lavkarbo-diett i morgen, så nå er kjøleskapet fullt av grønnsaker og rene kjøttprodukter. Blir spennende! Siste utskeielsene i dag, og siste dag med sjokolade før 23.12. Dette skal gå veien :)

Ferien har vært ganske rolig og avslappende, og litt preget av at ryggen har trøblet. Den har forøvrig ennå ikke gitt seg, men ser ut til å være på bedringens vei (hvis man ser bort fra at jeg har sittet på gulvet og montert sammen to nye nattbord i dag, og ryggen dermed protesterer litt på den behandlingen...).

Var en tur til Mandal i går, og fikk bestilt ny skyvedørsgarderobe til soverommet. Genialt tilbud hos Maxbo, så nå får jeg innredning inklusdert, til samme verdi som prisen på skyvedørsgarderoben. Genialt! Bare litt kjipt at eneste Maxbo i Agder-fylkene er i Mandal... Men men, fikk lurt med meg Ann Mari, og vi hadde en riktig så koselig tur med kafebesøk og det hele!! Ble en kjapp tur hjemom etterpå, før vi dro til byen og spiste middag. Til slutt ble det The Proposal på kino, i luksussetene (losjen). Herlig! :)

I dag har det vært litt småsløvt her... Er litt tett i bihuler/nese for tida, så formen er ikke helt optimal. Småskranten rygg i tillegg, så blir det ikke de store sprellene. Men har da montert et par nattbord i det minste. Og har en plan om å få støvsuget og puslet litt mer her før kvelden.

Litt stille på bloggefronten, men kommer sterkere tilbake!

:)

3 kommentarer:

MaRibJarNe sa...

Ferieslutt buhu. Ja, det blir litt tungt å tilbake igjen til jobb. Jeg er enig Trine. Men litt bra med rutiner. Kan ikke si at kostholdet har vært så bra disse tre ukene. Jeg har dog kjørt kroppen hardt fysisk, men dessverre ikke på trening. Heller med lite søvn og en god del festing. hehe. Men men, man er da ung. Får ta det igjen nå fremover. Klar for dietten i morra? blir spennende å se hvordan det går =) Du klarer det nok! Kanskje jeg også bør teste ut litt?? :D

trine sa...

Jeg er klar! Akkurat laget salat til lunsj i morra, lagt kyllingfilet til tining (middag), og prøver å finne ut hva jeg skal finne på til frokost (vurderer å koke egg i morgen tidlig, må i så fall være rekord! Koker sjelden egg kl 0600... Hehe! Gleder meg til å komme igang med treninga igjen. Håper vi kan joines skikkelig på Spicheren igjen :) Og så må vi sees snart!! *klem*

Helene sa...

Grabba med ny garderobe :)

Litt deilig å komme inn i vante rutiner igjen også, synes jeg. Full fart på jobb også, så det ble ingen myk start i dag!