lørdag 1. august 2009

Musikalske øyeblikk

Tre hektiske dager går mot slutten, og jenta er sliten gitt!

Dro hjemmefra rundt 1030 på torsdagen og fikk et par timer på Ikea på vei til Valle Hovin :) Fikk kjøpt nye nattbord, samt ei gardinstang og masse småting for andre. Videre gikk turen til Valle Hovin, og Madonna-konsert sammen med 40.000 andre. Stor stas! Dessverre øste regnet ned under store deler av konserten (og det tordnet bra et par ganger), men ellers var det stor stemning og skikkelig trøkk! Dama holder seg godt! Søkkvåte, kalde og ganske slitne gikk turen hjemover igjen, men hadde heldigvis tørre klær i bilen. Hjemme igjen ca 0415, og stupte i seng.
Madonna på storskjerm. Stod greit plassert før konserten startet, men Linn-Therese så ikke stort (verken storskjerm eller scene, ikke bare bare å mangle noen centimeter). Når folk så begynte å bli ganske intense, fant vi ut at vi kunne trekke oss litt tilbake og heller se det meste på storskjerm. Greit at begge får se litt!

Gårsdagen ble det tur til Ravnedalen, for første dag av Ravnerock Festival. Fredagens artister var Katzenjammer, Erik Faber og "Hallelujah-kameratene" Lind, Holm, Nilsen og Fuentes. Stor stemning! Til og med SOL! :)
Nå skal det sies at vi med vilje hadde satt oss på litt avstand fra scenekanten, var deilig å roe ned og bare slappe av (og overlate "groupie-tendensene til andre... *ler*). Dessuten fant vi et lite gjerde vi kunne sitte inntil (la ikke merke til hvorfor det gjerdet stod der, det var bare så praktisk...), og hadde det i grunn riktig så greit.
Men så viste det seg altså at det gjerdet vi satt inntil, rommet en liten ekstrascene! Så etter noen sanger på hovedscenen, kom gutta gjennom ei sluse, og vips stod vi på første rad, med en liten meter frem til scenekanten (var for nærme til å få alle fire på samme bilde...). Groupies? Vi? Ehhh... Joda, her skulle det rockes! Moro! Ble 3-4 sanger her, før de vendte tilbake til hovedscenen og fullførte showet. Kosa oss vi!

I dag var det på ny tid for Ravnerock.. Litt hodepine, trøtte og ganske slitne, men ved godt mot. Dagens artister var: Thom Hell, Vidar Johnsen og Peter Nordberg, Christiansand String Swing Ensemble, Marit Larsen og til slutt The September When. Men må innrømme at vi tok "kvelden" etter å ha hørt Thom Hell samt Vidar J og Peter N. Er visst ikke vant til sånn kjør jeg! Hehe! Men kjempefornøyd med dagene og har kosa oss skikkelig!

Ellers kunne godt ferieværet vært bedre (mye skyer og regnbyger synes jeg....), men har heldigvis to uker igjen. Deilig!

3 kommentarer:

Helene sa...

Høres veldig morsomt ut! :D

(Dere skulle ha kommet innom oss og overnattet etter Madonnakonserten vettu, sluppet å kjøre så langt..!)

trine sa...

Var skikkelig moro! :)

Tusen takk for tilbudet! Hadde tilbud om overnatting i Oslo også, men siden vi skulle rett på Ravnerock på fredagen, så var det i grunn godt å komme hjem så fort som mulig. Noen timer i senga, litt mat og en dusj, og så var det på'n igjen. Ikke helt ideelt med så hektiske dager, ble litt amputert på slutten, men har kosa oss skikkelig!

♥ Stines hverdag sa...

Litt av et program du har hatt! Jeg var også i Ravnedalen på lørdag, men fikk med meg alle konsertene. Det var gøy å høre The September When igjen :)