søndag 23. august 2009

Full fart!

Første uken på jobb etter ferien er unnagjort, og nå er sannelig helgen unnagjort også. Uken som har gått har vært preget av treningsøkter, lavkarbo-mat og litt pusling rundt oppussingen av soverommet. Fikk ryddet masse i går, og i dag har jeg fjernet gardiner og alt på veggene, samt vasket over det meste av veggflatene. Blir nok en tur på Byggmakker i morra, må kjøpe litt akryl, maling etc. Godt å være igang! Førbildet ser omtrent slik ut:

Ellers har det blitt ei uke med lavkarbo-mat som sagt, og må innrømme at kroppen liker det! Mer overskudd, litt bedre følelse generelt og vekta rusler nedover. Ikke tilført noe sukkerholdig siden forrige søndag! Men utrolig mye godt man kan lage med masse grønnsaker, salater, kylling, kjøtt, fisk, skalldyr og egg. Gleder meg til å se fortsettelsen! Gårsdagens middag bestod av blomkål- og broccoligrateng med dampet torsk. Knallgodt!

Ellers lever verandakassa litt sitt eget liv om dagen. Siden den skal fjernes nå i høst, så legger jeg ikke ned så mye tid og krefter der. Men ugress kan jo også være pent!

4 kommentarer:

Helene sa...

Ooo, hva for noe gøy skal du gjøre på soverommet?

Middagen ser veldig god ut forresten, jeg ble ganske sulten av å se på det bildet ;)

Kjersti sa...

Så flink du er!! Blir spennende å se hvordan alt blir etterhvert - både du og soverommet! Lykke til videre, vennen!!

MaRibJarNe sa...

FLINKA =)
Ja, nå har du motivert meg også.. så det blir spennende å se hvor lenge JEG klarer det. hehe =)

Forresten, veldig klar for en styrketreningsøkt igjen, gjerne i morra (tirsdag) hehe

trine sa...

Bedre sent enn aldri... Har visst gått i ett her siste uken, så glemte helt å takke for (og kommentere) kommentarene! :)

Soverommet ja... ;) Du får "se hva som skjer", Helene! *ler* Noen nøkkelord kan være: beholder kun sengen av dagens møbler, skal male med to ulike farger, og har et budsjett på ca 12.000 kroner :)

Lavkarbo-middagen var skikkelig god! Blitt flere middager med gratengen, og så har jeg blitt en racer til å lage omelett. Digg!