søndag 6. september 2009

Dyrepark-vims

Er LOS-dagen i Dyreparken i dag, ergo er det gratis inngang! Og når været viser seg fra sin beste side, er det bare en ting å gjøre. Komme seg avsted, med kamera og vannflaske i sekken. Erfaringen tilsier at det blir en kaotisk dag, så jeg var på plass litt før åpningstid (og da var det allerede småkaotisk...). Fikk over to timer i parken, før jeg "evakuerte" fra folkekaoset. Litt bilder ble det også gitt!

Veldig artig å få testet det nye objektivet (Tamron 18-270mm) i Dyreparken, kommer litt nærmere dyrene. Men jeg trenger litt trening ser jeg, for endel av bildene ble ikke helt fine. Men ikke bare bare med stor zoom, hånholdt kamera, lav sol (og masse skyggepartier), og unger som løper rundt og dulter borti både hist og her. Jaja, noen blinkskudd ble det da!

Men at ulv skal være så farlig? *ler* Ulven på bildet over så vel heller ut som en småsliten gårdshund..

Marianne etterlyste oppussingsbilder... Hmm... Skal jeg være ærlig, så har det ikke blitt tatt noen bilder underveis. Er håpløst å ta bilder av en vegg som er malt! Så det får heller komme noen ferdig-bilder når alt er på plass! Kunne forsåvidt tatt bilde av kaoset da jeg måtte tørke opp en liter maling fra gulvet, men... Kanskje like greit at det går i "glemmeboken". *ler* En øm ankel og et blåmerke på baksiden av venstre overarm (foreløpig ikke synlig, siden det er dekket av størknet maling) sier vel sitt... Men alt gikk bra! Og jenta er klar for ny farge og mer maling.

Blitt litt lite trening nå i disse oppussingstider... Men når malingen er unnagjort, håper jeg det kan bli en økt eller tre! Satser på et par økter i løpet av uka!

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Det blir helt sikkert bra resultat!! Men husk at malingen skal på tak eller vegg hos deg - du har IKKE malte gulv.... "hi-hi"

trine sa...

Tror det blir bra :) Og den lyse fargen som jeg syntes så veldig gul ut da jeg fikk den på veggen (mot den gamle fargen), ser ikke gul ut lengre... Har nemlig malt den siste veggen, og snakk om farge! *ler* Må bare venne meg til tanken.. Tjihi! Skikkelig gusj-farget, men tror det kan bli skikkelig stilig!

Fortsetter jeg som i dag, så har jeg snart malte gulv også... Gjorde et iherdig forsøk i stad! Hehe!