mandag 14. september 2009

Sniktitt

Helgen har gått fort, plutselig var det mandag igjen. Fredagen ble brukt til maling av gulvlister (3 strøk), og samtidig sørge for at skyvedørene kom vel i hus. Innredningen kom dessverre ikke på samme lasset, men håper den kommer denne uken. Mams og paps kom bortover på lørdagen, nå skulle det skrus igjen! Og hvis jeg ikke har nevnt det før, jeg har verdens snilleste foreldre! TUSEN TAKK for fantastisk hjelp! Noen timer senere var soverommet forvandlet fra dette (ok, hele forvandlingen skjedde ikke på lørdag... men føles nesten sånn):

Til dette:
Alt er ikke ferdig ennå, må male litt lister rundt vinduene, få opp gardinstang og gardiner, samt litt småpusling. Men det kommer seg! De andre veggene er forøvrig helt lyse (nesten eggehvit, med litt gulgrønt hint). Har fått enormt med skapplass (er to dører i eik, samt ei speildør), og blitt kvitt et par skikkelig støvsamlende møbler. Deilig! Men foreløpig lever jeg altså fremdeles i bag'er, siden innredningen ikke har kommet ennå. Håper den kommer snart!

Skjer også endringer utendørs. Et malefirma holder på å male blokkene, og det blir knallfint! Fra burgunderrødt, brunt, gulaktig og hvitt, til lys grått og hvitt. "Hagen" min er også fjernet, nå får jeg verandarekkverk i aluminium og børstet/klart glass! Nice :) Og større veranda:
Etter at skyvedørene var montert, dro vi til Froland og hadde en rolig lørdagskveld. Deilig ytrefilet på grillen og masse modne plommer i hagen, ergo INGEN grunn til å klage! Søndagen ble det tapetsering av badet hos mams og paps (her er oppussing på alle kanter), og tror det ble skikkelig knall. Håper det blir like bra etter et par strøk med maling! Gleder meg til å se hvordan det blir når det er ferdig, alt tyder på at det blir et skikkelig flott bad! Fikk spist en deilig grillmiddag på søndagen også (indrefilet denne gangen, skulle visst vært svin, men så ble det okse i stedet. Klager ikke jeg, det beste må jo være godt nok! *ler* Og masse rester som ble med til Kristiansand, digg!), samt et lass med plommer. Tror magen var glad da jeg satte meg i bilen og dro tilbake til lavkarbo-land (skal sies at helgens eneste utskeielse var plommene, ellers har mams og paps fulgt med på lavkarbo-maten og lagt til rette alt de kan. Helt suverent!). Må også nevnes at den nye firefeltsveien mellom Kristiansand og Grimstad er helt genial. Sparer faktisk 15 minutter på hjemturen til Froland! Plutselig bare 45 minutters kjøretur, og store deler på finfin vei! Me like :)

Ikke blitt så mye trening som ønsket den siste tiden, men har da fått gjort litt andre ting. Og kan jo ikke rekke alt! Nå skal jeg bare jobbe meg gjennom en forkjølelse og litt stiv rygg, så satser jeg på mer trening igjen. Blir godt! Og så må jeg jo få fullført soverommet da... Har tatt meg "fri" i dag, bare la kroppen hvile og småpusle litt.

Kommer tilbake med nye bilder når soverommet er ferdig :) Men syntes det var på sin plass med en liten sniktitt...

3 kommentarer:

Kjersti sa...

Tusen takk for en super-bra helg! Synes soverommet ditt ble helt knallbra - og badet her ser bra ut med foreløpig ett strøk maling. "Belegg-leggeren" kommer imorgen for å sparkle badegulvet, så blir det vel ett strøk maling til på onsdag og belegg på torsdag. Gleder oss vilt til å få alt på plass og tror rett og slett det "nye" badet blir lekkert! Håper og du snart får "innmaten" til skapet på soverommet ditt! Får bruke det som "gjesterom" så lenge.. :o)

Helene sa...

Så sprek farge!! Skikkelig stilig :D

Marianna sa...

Vi gleder oss til en heidundranes fest på soverommet ditt når du skal ha innvielsesfest...Oj, det kunne feiltolkes litt. Men du vet hva jeg mener =)