lørdag 24. oktober 2009

Sofahelg...

Så kom høsten første skikkelige forkjølelse til Plommeveien. Begynte tirsdag kveld, og nå er det meste ganske tett og grumsete. Jaja, ikke stort å gjøre med det dessverre. Skulle hatt besøk av Janniken i helgen, samt hatt jentekveld i går, men... Janniken er 7 måneder på vei, så skjønner godt at hun ikke hadde videre lyst til å bo i et lass med basiller. Og formen min var ikke allverdens med tanke på jentekveld heller. Så resultatet ble at alt ble avlyst/utsatt, og jeg bruker helgen på å slappe av og bli frisk. Så langt har det blitt mye sofasløving... Var en liten tur på butikken tidligere i dag, men ble ikke så veldig effektivt. Sofaen er best nå gitt!

Neste helg har jeg en liten tanke om å gjennomføre en maratonspinning på lørdagen (avhenger nok litt av hvor fort jeg blir bra nok til å få trent litt igjen), før Linda, Karen, Janne og jeg skal ut og spise og videre på Kristian Valens show "Raskere enn sitt eget beste". Gleder meg! Helga etter er det plutselig pappas bursdag! Og i år skal jeg feire den skikkelig *ler* Reiser til Oslo og skal på a-ha konsert i Oslo Spektrum sammen med Linn-Therese. Gleder meg skikkelig! Vi har også fått tak i konsertbilletter til a-ha sin avskjedskonsert i Oslo Spektrum 4.desember 2010! Utrolig kjipt at de skal gi seg... But I'll be there!

Lavkarbo går ellers ganske greit, selv om jeg kjenner at jeg er litt smålei innimellom. Men nå kommer det noen fine anledninger fremover, der jeg skal unne meg litt "vanlig mat". Først ut er neste lørdag, da skal vi ut og spise, og jeg skal ikke tenke karbo. Bare kose meg! Videre blir det konsertlørdag, julebord, 80-års feiring og så går det i rasende fart mot jul. Helt utrolig hvor fort det går!

Vurderer om jeg skulle forsøkt meg på litt scrapping her, eller ryddet litt i boden. Eller... Foreløpig er det liksom ikke så mye action å snakke om gitt! Får se hva det blir til.

Ha en strålende helg, folkens!

2 kommentarer:

Cathrine sa...

Håper du er på bedringens vei nå! :)

trine sa...

Heldigvis kan det virke sånn, Cathrine! Ei drøy uke med forkjølelse og bihulebetennelse er mer enn nok... Men håper på en liten treningsøkt i morra, og at formen tilsier en maratonspinning på lørdag :)