mandag 5. oktober 2009

Vi skriver oktober...

Og det er under to måneder til advent... Det går fort! September var i stor grad preget av finvær, sol og sensommer. Fremdeles er det endel finvær her, men temperaturen har blitt merkbart lavere, og det er et mye mer høstlig drag i luften. Foreløpig er det ganske greit at høsten er på gang, koser meg! Men jeg er IKKE klar for vinterdekk, nattefrost og snø i luften....

Soverommet er så godt som ferdig, har ENDELIG fått innmaten til skyvedørsgarderoben og fått alle klærne på plass. Forresten, alle har ikke tatt veien inn i skapet... En drøy sekk med klær blir gitt bort/kastet også. Deilig å få ryddet skikkelig! Nå må jeg bare ta en liten shoppingrunde en dag, for er et par plagg jeg savner... *ler*

Har også fått "ny" og større veranda! Verandakassa er historie, og nytt rekkverk har kommet opp. Og verandaen har jo blitt så stor! Vil tippe den er ca 3,5 kvm større, og det hjelper jo!

Og da jeg først var ute på verandaen en tur, så fikk jeg se at sola var på vei ned bak taket til et nabohus. Måtte jo bare vende kameraet den veien og se hvordan resultatet ville bli. Og spør du meg så ble det riktig så idyllisk! Ellers går det i litt treningsøkter om dagen, prøver å få til minst 3 økter i uka. Er godt å være skikkelig i gang igjen! Og i bakhodet leker jeg med tanken på en liten maratonspinning i slutten av måneden... Må bare få formen opp noen hakk først!

3 kommentarer:

Kjersti sa...

Flink du! Og så fin verandaen din ble med nytt rekkverk! Blir nok endel større ja, for verandakassa tok jo endel plass! Blir koselig å se deg igjen til helgen!!

Maren sa...

Det hjelper definitivt med 3,5m2 ekstra! Syns verandaen din var stor og fin jeg ja!! :)

Marianne sa...

Ser du ikke har oppdatert her på en liten stund... Du holder kanskje på å planlegge en 10-retters til neste fredag ;) Hehe =) Gleder meg til å se resultatet av oppussingen..