tirsdag 16. februar 2010

Byen er Bergen

For øyeblikket sitter jenta godt tilbakelent på hotellrom i Bergen og ser skiskyting. Dro oppover i morges, og skal hjem igjen i morra ettermiddag. Stod opp 0515 i morges, så har vært en lang dag så langt! Men koselig å komme en tur vestover av og til, hilse på kollegaer og få litt ny input. Litt kurs og møter må til!

En byvims i ettermiddag, en matbit og litt knask på hotellrommet nå, ellers bare sløvt. Men, det må nevnes at jeg nok en gang har vært innom en av mine favorittbutikker i Bergen. Ting! En butikk med allverdens ting (hva ellers??) og tang, ting man ikke visste man kunne trenge, ting man virkelig faller for, ting av ukjente designere, kule ting, rare ting, snåle ting, morsomme ting, stygge ting, unyttige ting... Dere ser tegninga? *ler* Butikken kan rett og slett ikke beskrives, den må oppleves! Kjipt med slunken lommebok og bagasjebegrensning på grunn av flyturen da ja!

Ellers telles det ned mot ferie, skal bli veldig godt med en tur til varmere strøk etterhvert! Har heldigvis vært fint vær i Bergen i dag, det hjelper! Litt sol ute, et hint av blå himmel og et hint av varmegrader. Herlig! Har hørt noen rykter om at det har snødd jevnt og trutt på Sørlandet, så kommer vel hjem til en ganske innesnødd og frossen bil på Kjevik i morra.. Jaja! Nevnte jeg forresten at jeg kun reiser i lave Ecco-sko? *fnise* Blir jo bare våt :)

Næh, skal jeg flytte meg fra stolen og bort i senga kanskje? Eller? Ikke store tv'en her (en god gammel Philips, og langt fra noen flat-tv), så stolen er foreløpig beste alternativ dersom jeg vil se litt OL. Skal uansett bare slappe av og lade opp til en deilig hotellfrokost i morra tidlig (det desidert beste med å bo på hotell er frokosten!).

Nyt kvelden!

2 kommentarer:

Helene sa...

Jeg er veldig misunnelig på hotellfrokosten merker jeg - you lucky bastard ;)

Kos deg på tur, og vel hjem til snøen! Her laver det også ned.

Maren sa...

Bergen er fantastisk, ikke sant? :D