fredag 5. februar 2010

Forandring i planene

Noen ganger går ting bare ikke helt sånn man hadde tenkt og planlagt. Ikke nødvendigvis en endring til det verre, bare annerledes rett og slett. Den opprinnelige planen denne helgen var:
- Fredag: besk av Ann Mari, ut og spise, skravlings og sløvings
- Lørdag og søndag: besøk av mams og paps, shopping, pusling i leiligheten og bare avslapning.

Så ringte de fra strømleverandøren på jobb om onsdag, de skal ha strømstans i Sørlandsparken lørdag morgen, og dette vil berøre jobb. Det vil si at denne jenta må på jobb i kveld (fredag) for å skru av servere og annet utstyr, slik at vi gjør vårt for å forhindre skade på ustyret. Men siden enkelte jobber litt utover kvelden, så har jeg sagt at jeg ikke skal ta ned utstyret før etter kl 21 (egentlig en gang etter at Ann Mari hadde dratt, men tidligst kl 21).

I går hadde jeg en prat med Ann Mari, og det ble endring i planene. Passet ikke så bra med besøk i kveld allikevel, og vi bestemte at det beste ville være å utsette det til en mer passende dag. Ergo ventet plutselig en ganske sløv fredagskveld, før overtidsjobbinga senere.

Hva skjer så? Joda, været krøller seg til, og det kommer mer snø... Og enda mer skal det bli i natt og i morgen tidlig. Herlig... Hos mine foreldre har de en stor og deilig terrasse, som er perfekt på sommeren. Men på vinterstid har det en tendens til å samle seg masse snø akkurat der. Og det hjelper jo ikke at terrassen egentlig er garasjetaket... Mer snø betyr at garasjetaket/terrassen MÅ gjennomgå en runde med snømåking, og paps hadde lite lyst til å reise fra det slik det var nå. Det skjønner jeg veldig godt! Og da er det jo bare en ting å gjøre. Sette seg i bilen i morra etter at jobb er unnagjort, og dra hjem for å hjelpe med snømåking. Rett og slett! Er jo for galt at han skal stå med det alene!

Ikke akkurat sånn helga opprinnelig så ut planmessig, men forandringer får man bare ta som det kommer. Og er jo godt å kunne hjelpe til og stille opp litt! Har jo verdens beste foreldre, og får selv masse hjelp fra den kanten. Dessuten er det jo en solid og gratis treningsøkt :)

Så nå blir det litt rydding og pakking her, før det blir sofasløving og litt jobbing. Tulipanbuketten som var innkjøpt til alle besøkene holder seg heldigvis godt i mange dager (har knapt begynt å springe ut) ! :)

God helg!

3 kommentarer:

Kjersti sa...

Du er bare den flotteste og greieste dattera vi har!!! Snill og veldig hjelpsom - vi er veldig glad i deg, gullet! Og veldig takknemlig for hjelpen!
Så den planlagte Kristiansand-helgen får vi ta om etpar uker, hvis det er ok. Vi gleder oss til det!

Maren sa...

Så snill du er som reiser hjem for å hjelpe til, vet hvordan det føles - av og til må man bare. :D

trine sa...

Nettopp, Maren :) Vi er vel bare skrudd sammen sånn, rett og slett. Føles veldig godt å kunne hjelpe da! :)