lørdag 20. februar 2010

Innevær

Skikkelig innevær i dag, med snø og vind ute. P4 rapporterer om vanskelige kjøreforhold på Sørlandet, så jeg skal bare kose meg i heimen i dag tenkte jeg. Litt rydding og rengjøring, litt turforberedelser/pakking og litt tv-titting. En finfin lørdag i grunn!

En liten blomsterstatus:
Den eldste kaktusen står nå i full blomst! Og sannelig har det ikke dukket opp et par knupper på den nyeste også. Trodde dette var novemberkaktus jeg, eller julekaktus? Aner forsåvidt ikke forskjellen, men kanskje det er februarkaktus? Om noe sånt finnes... *ler*
En blomstrende orkidé om dagen også :) Ellers mye grønt som spirer og gror, og et par palmer som sliter litt i tørr vinterluft...

Og så er det litt reiseforberedelser innimellom da :) Har begynt å finne frem toalettartikler, ting og tang fra medisinskapet, samt en gjennomgang av fotobagen. Må jo lade litt batterier og få alt på stell! Fikk også skrevet litt huskelister i går, så nå kan skuldrene senke seg litt. Godt for alt man får ut av hodet!
Blir ikke så lange innlegg for tida. Sliter litt med en vond venstrearm, og mistenker en begynnende senebetennelse. Utolig kjipt! Men prøver altså å begrense databruken litt (det er ikke lett!), og må også la strikketøyet ligge så mye som mulig. Er ikke noe gøy i det hele tatt... Men kanskje kan jeg få tatt brodden av det hele før den egentlig kommer skikkelig i gang.

Kommer sterkere tilbake!

1 kommentar:

Kjersti sa...

Du får pleie deg selv så godt du kan og se fram mot en praktfull ferie som nærmer seg med stormskritt!!!