onsdag 1. september 2010

♫ Lykkerus!!! ♫

Av og til kan dager ta en uventet vending, og i dag er definitivt en slik dag! Og dagen tok en fantastisk positiv retning! SMILER fra øre til øre!!

For å gjøre en kort historie lang...
De som kjenner meg vet at jeg kanskje er litt over gjennomsnittet glad i musikken til a-ha. Og at jeg er litt over gjennomsnittet lei meg for at de gir seg, selv om jeg skjønner at de vil gi seg på topp. Samtidig er jeg litt over gjennomsnittet klar for a-ha konsert på Sør Arena 11.september, og for ikke å snakke om avslutningskonserten i Oslo Spektrum 4.desember. Oooo store lykke!

I forbindelse med a-ha sin turne i Norge disse dager, har P4 kjørt en aldri så liten vri på konkurransen Popkonge (hver dag i Midt i trafikken, mellom kl 15.30 og kl 15.45). Nemlig a-ha spesial. Jeg har sendt inn svar på inngangsspørsmålet et par ganger, men har ikke blitt oppringt (de trekker ut en med riktig svar, som får være med i hovedrunden.). Sendte inn svar i dag også, og surret litt på nett før jeg skulle på spinning. Men.... Så ringer telefonen! Fra P4!! Jeg er plukket ut til å være med i Popkonge Spesial!! Snakk om pulsstigning!!! De skulle ringe meg opp igjen om et par minutter - minutter som føltes som en EVIGHET. Konkurransen gikk "live", og målet var å kjenne igjen 3 a-ha låter. Dagens tre låter var......: Summer moved on, Take on me og Crying in the rain. Jeg klarte det!!!

Og premien?
(hentet fra P4)
Fram til 3. september kjører Midt i trafikken på P4 en Popkonge: a-ha-spesial, der alle som klarer alle tre låtene blir flydd til England, og der vi spanderer fly og opphold.
Konserten er 8. oktober, og premien inkluderer fly tur/retur, 3 netter på opphold og billetter til konserten, alt for to personer.
Jeg skal til London!!! Oppleve a-ha i Royal Albert Hall!!!
Aner ikke når jeg lander av denne lykkerusen, men foreløpig svever jeg rundt og smiler bredt. TUSEN TAKK P4!! ♥

Dro på spinning rett etter at konkurransen var unnagjort, og har vel sjelden kjørt en spinningtime med så høy puls (godt hjulpet av en solid dose adrenalin og endorfiner). Herlig! Og hadde vel blitt småsprø om jeg ikke skulle trene, NOE overskuddsenergi MÅTTE ut *ler* Og første sangen som ble spilt på spinningtimen? U2 - Beautiful Day :)
Skulle egentlig lest litt pensum i dag, men.... Får ta det igjen en annen dag!

Hunting High And Low

7 kommentarer:

Lena sa...

Gratulerer så masse! Kult at du vant da, som er så stor fan :)

trine sa...

Tusen takk!
Smiler fra øre til øre, og gleder meg som en unge!

Helene sa...

FANTASTISK!! Gratulerer så mye, dette var storveis :D Hurra for Trine!

Aase sa...

Det er jo bare helt fantastisk. Snakk om å få oppfylt en drøm da. :D

Kjersti sa...

Vi er bare SÅ glade på dine vegne!!!!! Kjempemoro!!!!

Marianne sa...

Det her var bare SKIKKELIG moro Trine. Og det unner jeg deg så veldig =)

trine sa...

Jeg svever ennå!! :)
Så inderlig moro altså!

TUSEN TAKK for kjempekoselige kommentarer! Dere er herlige! *klem*