fredag 8. juli 2011

Og turen går til... (2 av 2)

... Thailand!

Nærmere bestemt Kamala Beach, Phuket sammen med Meike. Stas!
Vinterens tur er med andre ord booket, og jeg er klar! Veldig godt med litt sol og varme å se frem til vinterstid! Har lånt et par bilder fra Ving.no:

image

image

Aldri vært i Thailand før (en mellomlanding i Bangkok teller vel ikke helt som et besøk i landet sånn offisielt… ), men har flere kollegaer og kjente som har vært på de trakter flere ganger. Og vært veldig fornøyde :) Dette MÅ jo bare bli bra!

Er endel måneder til da (får vel si heldigvis – for det betyr jo at det ikke er vinter riktig ennå – selv om sola “har snudd” (nei, den snur ikke, det er bare et uttrykk som “alle” bruker – jorda snurrer fremdeles rundt sin egen akse i bane rundt sola) og det går mot mørkere tider). Først kommer årets sommerferie, så en lang og effektiv høst (på’n igjen med studier, og på’n igjen med skikkelig treningsiver – ny pulsklokke er på vei i posten!), før det blir jul og nyttår og SÅ Thailand :) Men er jo aldri feil med en ferietur litt frem i tid!

4 kommentarer:

Pia sa...

Åh, gled deg - Thailand er flott!

Anne-Lill sa...

Rydd plass til meg i kofferten din da... Please...

Sophie Frisholm sa...

Hei! Hyggelig at dere har valgt å reise med Ving til Thailand. Om du trenger reisetips fra andre som har vært der, har vi en veldig aktiv Facebookgruppe hvor du kan få svar fra andre gjester. http://www.facebook.com/vingreiser
God tur til Thailand! Mvh Sophie

Trine sa...

Gleder meg veldig!
Sommeren så langt har jo ikke vært det helt store å skryte av, så er uansett godt med noe å se frem til (foreløpig litt i det fjerne, men...). Blir knall!

(klarer ikke legge igjen kommentarer på min egen blogg - innlogget som meg selv. FANTASTISK!)