fredag 26. august 2011

Personlig Trener - PT

Da er høstens alvor igang!
Jeg har skaffet meg noen timer med PT, og nyter en sliten og støl kropp! Skikkelig godt å være igang igjen, og utrolig godt med en som driver skikkelig oppfølging. Kostholdet er tilbake på rett spor, og motivasjonen er på topp :)

Som sikkert de fleste vet, så er ikke PT noen spesielt billig affære. Men jeg føler virkelig at det er vel verdt det akkurat nå. Siden det ikke ble studier nå i høst, så føler jeg at det er noe jeg kan ta meg råd til, og det er også nå jeg har tid. Jeg får skikkelig oppfølging, får finpusset teknikken, lært nye øvelser og blir presset til å yte mitt beste. Sånt må det da bli resultater av? I tillegg er det en ekstra motivasjon at jeg har betalt ekstra for å få denne oppfølgingen, da skal det i alle fall ikke være bortkastet!

Foreløpig har jeg hatt to treningstimer med PT (tirsdag og torsdag denne uka), samt en gratis konsultasjonstime i forkant. Der gjennomgikk vi min målsetting, ønsker, behov, fysiske skavanker (som om jeg har noe sånt!!?? Okei da, har vel en rygg i alle fall....), delmål etc. Så tok vi en Inbody-test for å se hvordan utgangspunktet så ut. Absolutt et forbedringspotensiale (det visste jeg jo forsåvidt, trenger ingen avansert maskin til å fortelle meg det, men uansett greit å få litt mer konkrete tall ned på papiret), men det ser vi på som en utfordring og ikke et problem. Hadde det ikke vært forbedringspotensiale så hadde jeg jo heller ikke trengt PT (eller å ha trent i det hele tatt...).

Så langt har jeg fått endel basisøvelser jeg skal kjøre gjennom de neste gangene, for å få teknikken skikkelig på plass, og bli komfortabel med de ulike øvelsene. Så blir flere øvelser lagt til etterhvert, sånn at jeg kan variere når jeg etterhvert skal kjøre programmet på egenhånd. Denne uka hadde jeg PT-time tirsdag og torsdag, og så ble det en økt intervallspinning på onsdag. Godt fornøyd! Neste uke skal jeg ha PT-time mandag og onsdag, og satser på en spinningøkt eller to da også (og Terrengkarusellen hvis det passer).

Motivert og klar for å få kroppen i form!

5 kommentarer:

Berre Kristin sa...

Det høyrest veldig lurt ut med PT! Ein investerer jo i både helse og form, og det er vel verdte pengar:)

Lena sa...

Spreka!

Har avtalt med ei venninne å trene styrke sammen en gang i uka i høst. Håper virkelig vi får det til, ikke alltid like enkelt når hun jobber litt kveld, og jeg har mann og barn å ta hensyn til.

Pia sa...

PT høres veldig proft ut:)

Marianne sa...

Wow, du er skikkelig flink som har PT!! Stå på :)

trine sa...

Tusen takk for skikkelig opp-backing! En liten oppsummering så langt kommer plutselig :)