onsdag 7. desember 2011

Julevær

Ingen tvil, juleværet er visst i rute (Kristiansand):
Hentet fra yr.no

Jaja, da får man bare kose seg inne og tenne enda mer stearinlys!
Og så har jeg fått akutt lyst til å mekke et pepperkakehus... Men tror kanskje det får vente til neste år (planlegge litt?)

5 kommentarer:

Mamsen sa...

Det er jo bare å lage et pepperkakehus, det!! Gjør du det på den lettvinte måten kan du jo kjøpe ferdige deler, sette sammen og pynte så mye du bare vil.... Er jo det som er gøy!!!!

Berre Kristin sa...

Uff, det der juleveret er visst her også. Satsar på det kjem seg til sjølve julaftan!! Synest òg du skal laga pepperkakehus, det er visst populært i interiørbloggeverda å laga miniversjonar som ein puttar i store vasar, har du sett dei? Elles kanskje det har vore populært lenge, men det berre er eg som er treig? Har skjedd før;)

Helene sa...

Jeg vet ikke hva slags pepperkakehus du har sett for deg som må planlegges et år i forveien, det høres i hvert fall fancy (og komplisert) ut! Jeg stemmer også for en enkel variant som din kjære mor nevner her. Løp, kjøp og kos deg :)))

Blir nok pepperkakehus her også en av de nærmeste dagene :) Vi går for IKEA-deig og lager vegger og tak basert på et A4 ark. Blir for øvrig for stort til å putte i en vase, hehe ;)

Maren sa...

Seriøst, du kan få all snøen min. NÅ!

trine sa...

Snø? Hvem har snakket om SNØ, Maren? *ler* Jeg vil bare ikke ha så fryktelig mye regn... Sol, 2 minusgrader, tørre veier og et lite hvitt dryss lille julaften og julaften. Æ'kke for mye å be om det vel? *kremt*

Pepperkakehus ja... Mine argumenter for å gjøre det neste år er:
- Kunne jo kanskje designet et selv? (som nok ikke får plass i en glassvase... Og hvorfor skal pepperkakehuset i en vase? Vaser er til blomster *kremt* )
- Neste advent har jeg forhåpentligvis en plass jeg kan sette det, og spisebordet er forhåpentligvis ikke fullt av allverdens i forbindelse med oppussing/vindusbytte
- Med litt planlegging har jeg kanskje TID... Blir bare stress å starte med sånt nå føler jeg, dagene og helgene forsvinner!

Men vi får se :)
Takk for oppmuntring og gode tips!